PS4 konzolok

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat a kifejezésre
{{{pager}}}
PS4 konzolok

Ha a PlayStation 4-et választod, azzal a minőség, strapabíróság és a változatosság mellett teszed le a voksod, hiszen az egyik legközkedveltebb konzol márkaként ismert PlayStation negyedik generációs készüléke már a 2013 végén történő debütálásával letarolta a piacot. Ebben nagy szerepet játszott a versenyképes hardver, a példátlanul erős exkluzív játékfelhozatal, valamint az alacsony ár kombinációja, melyek köszönhetően a gamerek megjelenéskor tömegesen vásárolták meg az elképesztő grafikai képességekkel rendelkező, ám könnyedén beüzemelhető új generációs konzolt.

A siker azóta töretlennek bizonyult az olyan innovatív funkcióknak hála, mint a felújított DualShock 4 kontrollerek touchpadja vagy az irányítóba épített, színváltozásra képes Lightbar. Az új rendszerrel párhuzamosan megújult a PlayStation Store is, még gyorsabb és hatékonyabb navigációt lehetővé téve, az online játék zavartalanságát pedig a kiváló ár / érték aránnyal rendelkező PlayStation Plus előfizetés felel. Az internetes multiplayer használata mellett a Plus tagok jogosultak PlayStation platformonként kettő, azaz akár összesen hat játék díjmentes letöltésére havonta, amivel alkalmanként több tízezer forint spórolható meg, nem is beszélve a számtalan vásárlási kedvezményről és akcióról, ami szintén az előfizetés része.

2016 szeptemberében debütált a PlayStation 4 Slim, mely kisebb és kompaktabb formában hozta el a PlayStation életérzést a gamerek egy új rétegének, az elképesztő hardveres erővel rendelkező PlayStation 4 Pro-ra pedig már az előrendelések annyira erősek voltak, hogy borítékolható volt az átütő siker. Mindemellett a Sony folyamatosan kutatja a szórakoztatás új formáit, melynek köszönhetően megszületett a PlayStation VR, egy olyan eszköz, mely egy kamera, illetve egy különleges headset segítségével először hozta el a virtuális valóság élményét konzolokra.

Szintén kizárólag PS4-en találhatóak meg a PlayLink névre keresztelt játékcsalád tagjai, melyekben a játékosok kontrollerek helyett a saját okostelefonjuk segítségével tudják irányítani a képernyőn zajló eseményeket, ezzel új szintre emelve a házibulikat, illetve a baráti összejöveteleket. Természetesen a PS4-hez számtalan egyéb kiegészítőt is elérhetsz kontrollerektől, a különleges headseteken át egészen a kormányokig, hogy akár az akciójátékok, platformerek, autóversenyek vagy akár sportjátékok megszállottjaként is megtaláld a hozzád legjobban illő játékot, illetve perifériát.

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Ár
Platform
Korhatár
Játékstílus
Ár
Státusz
Állapot
Szállítási díj
Előrendelés
Egyéb tulajdonságok
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére