PlayStation Network (PSN) 4500Ft egyenleg feltöltés ESD

PlayStation Network (PSN) 4500Ft egyenleg feltöltés ESD
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 4
NEM RENDELHETŐ
A PlayStation Network (PSN) 4500Ft egyenleg feltöltés ESD már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi PlayStation Network (PSN) 4500Ft egyenleg feltöltés ESD vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

PlayStation Network (PSN) 4500Ft egyenleg feltöltés ESD ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A PlayStation®Network pénztárcát hitelkártya nélkül, egyszerűen fel lehet tölteni. Töltsd fel PSNSM pénztárcádat, és vásárolj exkluzív játékokat, bővítményeket, videókat, zenéket stb. a PS4™, PS3™, PS Vita vagy PSP™ rendszereden keresztül elérhető PlayStation®Store áruházban. A PS Store áruházban többek között a következő nagyszerű tartalmak találhatók: • Játékok és bővítmények • Videók • Zene • Avatárok és témák BEVÁLTÁSI UTASÍTÁSOK 1. Hozd létre saját Sony Entertainment Network fi ókod az eu.playstation.com/registration oldalon, vagy jelentkezz be egy létező fi ókba. 2. Nyisd meg a PlayStation®Store áruházat vagy online áruházunkat. 3. Válaszd ki a „Redeem Codes” (Kódok beváltása) lehetőséget - PS Vita rendszer esetén koppints az Options (Opciók) ikonra a képernyő alján. 4. Írd be a 12 jegyű utalványkódot, és válaszd ki a „Continue” (Folytatás) lehetőséget. 5. Az utalványkód beváltásához kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. • Az utalványkódot a Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited adja ki. • A kód a vásárlást követő 12 hónapig érvényes. • A feltételek teljes szövegét lásd: https://www.playstation.com/legal/. Ezt az utalványkódot a Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited adta ki, és csak 18 éves vagy idősebb, Magyarországon regisztrált Sony Entertainment Network (SEN) főfi ókkal (korábbi nevén PlayStation®Network főfi ók) rendelkező felhasználók használhatják fel a PlayStation™Network (PSN) egyenleg feltöltésére. A SEN fi ókokra a PlayStation™Network (PSN) üzletszabályzata vonatkozik. A PSN egyenlegével a PlayStation™Music* szolgáltatás, valamint a PlayStation®Store áruházban kezdeményezett vásárlások ellenértékét fi zethetik ki a Magyarországon regisztrált SEN főfi ókkal rendelkező felhasználók. PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita, PlayStation®4 rendszer vagy más kompatibilis Sony rendszer szükséges, valamint szélessávú, Wi-Fi vagy 3G internetkapcsolat (a Sony rendszeredtől függően). Az internet-hozzáférési díjak a felhasználót terhelik. Ez az utalványkód készpénzre nem váltható, nem adható tovább és más módon sem cserélhető el. Nem cserélik ki, ha elveszett, ellopták vagy más módon felhasználták az engedélyed nélkül, és csak egyszeri használatra érvényes. A vásárlás dátumától számítva 12 hónapig érvényes. Az üzletszabályzatot lásd az eu.playstation.com/legal címen. *A PlayStation™Music használatához meg kell adni egy érvényes fi zetési módot a SEN főfi ókban. “A SEN és a PlayStation®Store csak angol nyelven érhető el.”

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére