Wolfenstein: The Old Blood PS4

Wolfenstein: The Old Blood PS4
Státusz: Jelenleg nem elérhető
Platform: PlayStation 4
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.989 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +60 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Wolfenstein: The Old Blood PS4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A 2014-es év egyik legnagyobb meglepetése a belsőnézetes lövöldözős játékok frontján a Wolfenstein volt, amely egy jól ismert sorozat nevét kölcsönözve mutatta meg a játékosok millióinak, hogy van még szusz a hagyományosabb, "csak" a vegytiszta lövöldözésre és akcióra koncentráló játékoknak is, a sok sztori-alapú szupersztár mellett is. Annyira bejött a recept a fejlesztőknek, hogy úgy döntöttek, a kalandnak folytatódnia kell, így született meg a történet előzményéül szolgáló Wolfenstein: The Old Blood!
 

Wolfenstein The Old Blood gameplay 01 Wolfenstein the Old Blood gameplay 02


A The Old Blood tulajdonképpen egy teljes értékű cím, amely bárkinek szórakoztató kalandokkal szolgálhat, függetlenül attól, hogy játszott-e a New Order-el vagy nem. Mindezt úgy érték el, hogy a történet előzmény, tehát ismét William "B.J" Blazkowich irányítását veheted át, hogy először behatolj a Wolfenstein kastélyba egy újabb náci világuralmi terv megakadályozásaként! Ezt követően egy másik mini-kampány is vár, amiben egy ördögi varázslat létrehozását kell megakadályoznod - naná, hogy egy náci feketemágus van a dolgok hátterében! A lőfegyverekre, közelharci támadásokra, és a fedezékhasználatokra támaszkodó játék izgalmas, lendületes játékmenettel bír, amiben a jó célzásnak, helyezkedésnek, és a reflexeidnek kulcsfontosságú szerep jut. Ha már elfelejtetted, hogy milyen a megállás nélküli darálás, a lendületes akció, akkor merülj el az új Wolfensteinben, és újra megismerheted a szórakozás élményét!

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére