Trials Fusion PS4

Trials Fusion Deluxe Edition PS4
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Arcade
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
7.590 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +76 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Trials Fusion Deluxe Edition PS4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Egy tucat látványos játékra jut egy olyan, amely valóban az ügyességet, a precizitást, a kíméletlen kitartást jutalmazza. Aztán, ha minden jól alakul, a kettő együttműködik, hogy egy valóban korszakalkotó játék szülessen, ahol a grafika és a jó játékmenet kéz a kézben járnak. A Trials: Fusion PlayStation 4-es verziója pontosan egy ilyen játék: készülj, mert a csodás grafika itt nem rejt el semmilyen játékmenetbeli problémát vagy hiányosságot! Sőt: a Trials Fusion alaposan próbára teszi a tudásodat egy ízig-vérig ügyességi játékban!
 
Trials Fusion PlayStation 4 előrendelés

A Trials játékok lényege első pillantásra érthető: adott egy motor, a rajta ülő versenyzővel, neked pedig nincs más dolgod, mint hogy a motorral való fejreállást elkerülve eljuss az egyre nehezedő pályák végére. Egyszerűen hangzik, igaz? Nos, a Trials első pár pályája már megmutatja, hogy nem lesz könnyű dolgod: a sajátos fizikával rendelkező játékban olyan ugratásokat kell majd végrehajtanod maximális precizitással, hogy tényleg büszkén állíthatod majd a végigjátszás után: „Megcsináltam!” Ha félsz, nem gyorsítasz eléggé? Elbuksz. Ha túl lendületesen veszed az ugratót? Elbuksz. Ha nem időzíted jól a mozdulataidat? Elbuksz. Ha túl idegesen mozogsz? Akkor is elbuksz. A Trials – nevéhez hűen – a gyakorlásról, a motor feletti uralom tökéletes elsajátításáról szól. Márpedig ebben a legjobb!
 
PS4 trials fusion ismertető fusion play station 4 trials screenshot

A Trials Fusion a PlayStation 4 erejére támaszkodik, amikor is pompás, egészen futurisztikus háttereket rajzol a képernyőre. A Trialsban nem csak a játékmenet tud maximálisan lekötni, de az éppen a képernyőn látott háttér is igazán kellemes látnivalót kínál majd, akár játszol épp a játékkal, akár mások próbálkozásait nézed nevetve (vagy aggódva). Megéri a pénzét, hisz nem kell értened a motorokhoz ahhoz, hogy több hétre lekössön, és mesterévé válj a Trials Fusion irányításának. Az elért eredmények, a motor feletti tökéletes uralom viszont minden belefektetett percet megér!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére