Tom Clancys The Division 2 Preorder Edition PS4

Tom Clancys The Division 2 Preorder Edition PS4
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Tom Clancys The Division 2 Preorder Edition PS4 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Tom Clancys The Division 2 Preorder Edition PS4 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Tom Clancys The Division 2 Preorder Edition PS4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Figyelem! Ha megvásárlod a The Division 2 Preorder Edition-t, tiéd lehet a The Division 2: Gold Edition kedvezményes áron! A Perorder csomag megvásárlása biztosítja ezt a lehetőséget számodra. A 3500 forintba kerülő  Preorder Edition számlájával váltható ki a Gold változat, így az alapváltozathoz képest 3500 forintos árkülönbözettel lehet tiéd a Gold Edition(végösszeg: 23 490Ft).

Amennyiben korábban már előrendelted a The Division 2 Gold Editiont, bátran vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Késöbb a Gold Edition átvételével a Year 1 Pass (7 napos korai hozzáférést biztosít minden Year 1 epizódhoz, valamint exkluzív tárgyakhoz, tevékenységekhez és más tartalmakhoz) kiegészítőt is megkapod!

A The Division 2 Preorder Edition virtuális termék, nem fizikai.

A Preorder Edition 2019. március 14.-ig érhető el, illetve a készlet erejéig!


Készen állsz egy újabb fergeteges Tomy Clancy-féle kalandra? A Tom Clancy’s The Division 2 Preorder Edition végre a Te otthonodban is landolhat akár, hogy ismét elmerülhess a különleges FPS-kalandokban, amelyeket az első rész folyamán már megkedvelhettél. Az út a járvány-sújtotta Amerikába vezet, ahol az önbíráskodás és a káosz az úr. Rád vár a feladat, hogy fegyvert ragadva úrrá legyél a fejetlenségen és helyreállítsd a rendet – már amennyiben ez lehetséges. Utazz Washingtonba, hogy ismét a lőfegyverek mesterévé válj és a Föld romjain tomboló emberiséget helyrepofozd.

A Tom Clancy’s The Division 2  Preorder Editionnel most részese lehetsz a méltán népszerű FPS folytatásának a romokban heverő Washingtonban.

A világ rombadöntéséért egy újfajta vírus a felelő, amelynek köszönhetően a  világot lassan visszanyeri magának a természet, az emberek pedig egészen új módon építik fel társadalmukat. A The Division ügynökeinek feladata pedig, hogy mindezt valamiként sikerüljön kordában tartani. Búvóhelyek, ütőképes lőfegyverek – no és persze leleményesség az, amire igazán szükséged lesz a kaland során, hiszen ezzel a nem mindennapi kihívással egy cseppet sem lesz mindennapi megküzdeni! Ha kedvelted az első részt és úgy érzed, hogy Te vagy a lövöldözés koronázatlan királya, akkor a Tom Clancy’s The Division 2 is hamar a szívedbe lopja majd magát!

  • Vesd bele magad az újabb kihívásokba a többi ügynökkel a folytatásban
  • A vírus lassan felemészti a világot – csak rajtad áll, hogy a Föld lakossága hogyan éli túl
  • Válassz a legváltozatosabb fegyverek garmadájából és élvezd a legújabb izgalmakat
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére