The Order 1886 PS4

The Order 1886 PS4
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 18 év felett
Jótállás:
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 1-3 munkanap
Westend: Utolsó darabok
Allee: 1-3 munkanap
Árkád: Utolsó darabok
Lurdy: 1-3 munkanap
Hunyadi tér: 1-3 munkanap
Soroksár: Utolsó darabok
Szeged: 1-3 munkanap
Győr: 1-3 munkanap
Debrecen: 1-3 munkanap
Asia Center: 1-3 munkanap
Pécs: 1-3 munkanap
Miskolc: 1-3 munkanap
Eger: 1-3 munkanap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
12.889 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +129 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

The Order 1886 PS4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Kevés fejlesztőcsapat mondhatja el magáról azt, hogy hosszú évek ,vagy akár majd egy évtized ötletei alapján készítette el az első komoly játékát. A Ready At Dawn fejlesztőcsapat márpedig így járt: az elmúlt évtizedben PS2-es és PS3-as játékok PSP-s és PS Vitás verzióit összerakó csapat valami egészen különlegessel készült PlayStation 4-re.
 

the order 1886 előrendelés playstation 4


A The Order: 1886 egy alternatív múltban játszódik, amiben az emberiség különös degradáción esett át, és igen komoly szörnyetegekké alacsonyodott le a népesség jelentős része. A dolognak van egy pozitív oldala is, ugyanis Sir Galahad, és társulata, a legendás Kerekasztal Lovagjai sem a hétköznapi életet élik. Több évszázada harcolnak, testükben az öregedés szinte teljesen leállt, képességeik pedig az emberi teljesítőképesség határait nem is veszik figyelembe. De mit érnek a különleges fegyverek, az évezredes tapasztalat, és a csapatmunkha, ha az ellenfelek csak özönlenek tovább?

A The Order: 1886 egy igen ambíciózus játék, aminek alapötletét 2005 környékén találta ki a fejlesztőcsapat. A külsőnézetes akciójáték erősen történet-orientált lesz, olyan grafikával és fizikával, amihez foghatót sem PS3-on, sem PS4-en, de még PC-n sem láthattunk eddig. Valós időben kiszámolt ruhák, részletesen kidolgozott karaktermodellek? Ez semmi: az Orderben olyan részletességgel és olyan technikával alkották meg a környezetet és az egész játékmenetet, hogy néha egészen elmosódik a határ a filmszerű látvány és az interaktív játék között. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi jelenleg a létező legszebb, legfejlettebb technikával rendelkező játék, akkor az Ordert kell keresned!
 

ps4 1886 order ismertető


A játék ezen kívül a fantasy környezetével, a megannyi képességgel, a hihetetlenül változatos fegyverekkel egészen biztosan lenyűgözi majd a fantasy játékok rajongóit. Ha kedveled akár a TPS műfajt, akár a fantasyt, de ha csak szimplán tudni akarod, hogy mire is képes a PS4, akkor a The Order: 1886 egész egyszerűen kihagyhatatlan játék számodra!

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére