The Last of Us Remastered PS4

The Last of Us Remastered PS4
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A The Last of Us Remastered PS4 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi The Last of Us Remastered PS4 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

The Last of Us Remastered PS4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

The Last of Us Remastered

A Naughty Dog fejlesztőcsapat, akik az olyan kultuszjátékokért feleltek mint a Crah, a Jak and Daxter és az Uncharted, 2013 júniusában előrukkoltak a The Last of Us című játékukkal. A poszt-apokaliptikus témát feldolgozó játék egy kiváló alkotásnak bizonyult és minden téren sikerült a készítőknek példaértékűt alkotniuk. A PlayStation 4 megjelenésével és a The Last of Us sikereinek köszönhetően idén augusztus elsejétől a Sony nextgen konzoljára is elérhetővé vált a Naughty Dog minőségi akció-kaland játéka, The Last of Us: Remastered néven!

A történet szerint Joel és Ellie egy fertőzöttek által uralt világban élnek, ahol a túlélés mellett az ellenszer felkutatása a cél, amiről azonban senki sem tud kellő információval szolgálni. A játék során a főhősök lelki és morális vívódásait élheted át és egy olyan fiktív, de tanító és kritikus jellegű utazásnak lehetsz részese, amely görbe tükröt tart az emberiség elé: rávilágít a létünk lényegére, a család és a barátok fontosságára, a pénz és az anyagi javak hiúságára is.

A játékban a túlélés témánál fogva rengeteg ellenféllel kell majd megküzdened, így a fegyvereket is érdemes gyűjtögetni. Itt nem lesznek kimeríthetetlen boltok, mindenről magadnak kell gondoskodnod! Ha fogytán állsz a lőszerrel, akkor érdemes lopakodásra adnod a fejed, hiszen a meglepetésszerű támadásokkal sokkal kevesebb golyóra lesz szükséged, mint egy nyílt csatában.

Arra is lehetőséged lesz, hogy magad alakíts ki egy fegyvernek használható tárgyat a Craft rendszernek köszönhetően. Készíts szöges botot, füstbombát, kést, életerő csomagot, Molotov-koktél és más eszközöket, amely segít a továbbjutásban és a túlélésben! Nézz körül minden apró zugban, hiszen lehet, hogy a megfelelő összetevőt éppen ott találod meg, ahol elsőre nem is gondoltad volna!

Tapasztald meg Joel és Ellie utazását, amely a PlayStation 4-en még szebb pompában tündököl! A The Last Of Us: Remastered minden extrát is tartalmaz, ami eddig a játékhoz DLC formájában megjelent. Ha lemaradtál volna erről a kultuszjátékról vagy egy jó akció-kaland játékot keresel, akkor nincs más hátra, mint betérni hozzánk és hazasétálni a szoftverrel!

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére