Starlink: Battle for Atlas Starter Pack

Starlink: Battle for Atlas Starter Pack
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
8.490 Ft
A termék szállítási díja: 0 Ft
Megvásárlásával +85 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Starlink: Battle for Atlas Starter Pack ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Vágysz már egy igazán ütős, innovatív csillagközi kalandra? A Starlink: Battle for Atlas keretében hősies csillagközi pilóták csapatát vezetve kell felszabadítanod az Atlas csillagrendszert a Forgotten Legion seregeitől. Az innovatív moduláris játékok segítségével megépítheted a saját egyedi űrhajódat, melyet bármikor átalakíthatsz, hogy túljuss a hatalmas nyílt világ kihívásain. Vesd bele magad az igazán egyedi élményekbe, amelyek ezúttal a világűrben várnak Rád – és azon túl is! A játék ugyanis a való és a virtuális világban egyaránt elvarázsol majd különleges, egyedi kialakításával!

A Starlink: Battle for Atlas egy egyedülálló kalandra invitál a világűrbe, ahol megépítheted a saját csatahajódat is, amely akár az otthonod díszévé is válhat!

Készítsd el saját űrhajódat a szárnyak, hajótestek, fegyverek és pilóták arzenáljából. Csatlakoztasd moduláris játékod a kontroller állványhoz és nézd, ahogy megelevenedik a játékban. Kísérletezz különböző felszerelésekkel valós időben, bármikor. Légy kreatív a harcokban, engedj szabadjára elementális sorozatokat és taktikázz az Atlas csillagrendszer fenyegetéseinek leküzdéséhez. Ahogy beutazod Atlas vidékeit, lehetőséged lesz kifejleszteni pilóta képességfádat, módosítani felszerelésed és feljavítani anyahajódat erőid kiterjesztéséhez és kalandod testreszabásához.

  • Játssz a legendás Fox McCloud karakterével, lézerágyúkkal felszerelt ikonikus Arwing hajóját vezetve, és teljesíts exkluzív küldetéseket néhány ismerős Star Fox szereplő oldalán
  • Utazz az Atlas csillagrendszer egzotikus idegen világai között és ismerd meg mind a hét bolygója ökoszisztémáját, élővilágát és titkait
  • Hívd át egy barátod, aki bármikor csatlakozhat a kampányhoz a 2 fős osztott képernyős módnak köszönhetően
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére