Plants VS Zombies: Garden Warfare PS4

Plants vs Zombies Garden Warfare PS4
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Plants vs Zombies Garden Warfare PS4 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Plants vs Zombies Garden Warfare PS4 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Plants vs Zombies Garden Warfare PS4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A növények és az élőhalottak bohókás háborúját már ismerheted korábbról: a PopCap Games nagy sikerű Plants vs Zombies sorozata már két epizóddal is meghódította a mobilos játékosokat, de a hordozható, ill. asztali konzolos, valamint PC-s játékosok számára sem kell feltétlenül bemutatni a szériát. A Plants vs Zombies: Garden Warfare azonban valami mást kínál.
A játék lényege, azaz hogy növényeiddel megvédd magad a házadra támadó zombik hadától, továbbra is változatlan. Ami azonban kicsit más, az a perspektíva és a játékmenet. Ami a perspektívát illeti, ezúttal növényeid (pontosabban: növényed) nem 2D-ben fogod szemlélni, az irányított palántát egy hátsó kamera szemszögéből irányíthatod. Ezzel együtt a játékmenet is változik: a perspektívának megfelelően egy akció-központú játékot kapsz, melyben növényed közvetlenül kezeled, az egyéb védelmi pozíciókat azonban a már megszokott építkezéssel tudod kialakítani.
Még izgalmasabb, hogy ezúttal multiplayer is került a játékba: egy gépen ketten, online egyszerre négyen alkothattok csapatot, így közös erővel lesztek képesek megvédeni az otthont.

A Garden Warfare örökölte az elődök báját, a zabálnivaló növényeket és debilen aranyos zombikat, meg úgy az egész atmoszférát - ha bejön ez a fajta hangulat, akkor a Garden Wafare-nél jobb mókát keresve sem találhatnál!

A játék elindításához Playstation Plus előfizetés és aktív internetkapcsolat szükséges, mivel kizárólag online játszható!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére