Need For Speed (2015) PS4

Need For Speed (2015) PS4
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Need For Speed (2015) PS4 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Need For Speed (2015) PS4 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verseny játékaink között:

Fontos: a Need for Speed futtatásához a minden módhoz szervesen kapcsolódó online funkciók okán állandó internetkapcsolat szükséges!

Need For Speed (2015) PS4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Végre a PS4 tulajdonosok is élvezhetik az autóversenyzős játékok legnagyobb klasszikusát a Need For Speed-et! Nyomd tövig a gázt és legyél te az első! Éld át a száguldás élményét!


need_for_speed_2015_ps4_vasarlas


Csatlakozz a nagymenő utcai versenyzőkhöz és bizonyítsd be, hogy te vagy a legjobb sofőr az éjszakában! Új verdák és megannyi lehetőség vár, hogy a legtöbbet hozd ki belőlük a Ventura Bay aszfaltján! Olyan autómárkák szerepelnek a játékban, mint például BMW, Lamborghini, Nissan, de még megannyi sebességimádó versenymodell vár arra, hogy széttuningolt állapotban száguldj velük a neonfényes városban!
 
Egész Ventura Bay-t szabadon bekocsikázhatod, hogy gyönyörködhess az mesterien összerakott, szemkápráztató világban, valamint az eldugott fejlesztéseket megszerezd! A térképet bejárva sokféle versenytípusban csillogtathatod meg tudásod, legyen szó driftelésről, körversenyről, időmérő futamról, vagy az új Gymkhana-ról, emellett a zsaruk gyakran fognak kergetni téged, úgyhogy légy résen és a mellékutcákat kihasználva rejtőzz el, vagy fejleszd a járgányodat minél gyorsabbra és hagyd le őket a következő kanyarban!
 
Mérd össze a tudásodat a barátaiddal, vagy bárkivel a világon, bebizonyítva ezzel, hogy senki nem érhet a nyomodba! Legyél te is legenda a Need For Speed alvilági versenyközösségben!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére