Murdered Soul Suspect PS4

Murdered Soul Suspect PS4
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Murdered Soul Suspect PS4 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Murdered Soul Suspect PS4 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

Murdered Soul Suspect PS4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Igazi meglepetéssel, ínyencséggel készül az Airtight Games fejlesztőcsapata, és a Square Enix: egy olyan kalandjátékot tesznek le az asztalra, ami nem csak grafikailag felel meg a PlayStation 4-tulajok igen magas elvárásainak, hanem a játékmenet és sztori frontján is izgalmas újdonságokat tartogat a tarsolyában! Szereted, ha néha gondolkozni kell a folyamatos lövöldözés helyett? Nem rettensz meg egy kis rettegéstől? Akkor a Murdered: Soul Suspect a Te játékod!
 
Soul Suspect PS4 01 Soul Suspect PS4 02

A Murdered: Soul Suspect története rendhagyó módon a játék főszereplőjének halálával kezdődik. Ronan O'Connor azonban nem valamelyik nagy világvallás tálvilágján találja magát, hanem szellemként ébred, frissen elhunyt világi teste mellett. Ronan első feladata saját gyilkosságának felderítése lesz, a nyomozás érdekében pedig a hagyományos eszközei mellett szellemképességeit is bevetheti majd. Sőt: be kell vetnie, hiszen a bűntett helyszínén nem tud semmit felforgetni, fizikai test híján. Szerencsére a szellemek jók abban, hogy másokat megszálljanak - így nem csak új infókhoz, de új nézőpontokhoz is juthatsz majd.
 
Soul Suspect Ps4

A Murdered: Soul Suspect a nyomozós szekciókat bizarr szörnyekkel való csatározásokkal színesíti, így nem beszélhetünk vegytiszta kalandjátékról. Az akció-kaland keverék az érdekes, változatos játékmenetet olyan magas szintű grafikával ötvözi, amire már a PS3-tulajok is büszkék lehetnek a korábban megjelent masinájukon, PS4-en azonban valami egészen elképesztő látvány fogad majd. Nyomasztó helyszínek, thriller-atmoszféra, a lehetőségekhez képest "hitelesen" megalkotott szörnyek: minden adott egy kalandra a túlvilágban!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére