Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Metal Gear Solid V Phantom Pain Vásárlás (PS4)

Metal Gear Solid V Phantom Pain PS4 (MGS5) Day One Edition
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
-33
Eredeti ár:
5990 Ft
Bruttó ár:

3.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

A csomag tartalma:

- Metal Gear Solid V: Phantom Pain játékszoftver
- térkép a játékhoz
- Adam-Ska speciális fegyver
- ballisztikus személyi pajzs ezüst színben
- álcaként használható kartondoboz Wetland mintával
- Blue Urban ruha
- Metal Gear Online XP Boost

Metal Gear Solid V: Phantom Pain - Ismertető:

Hideo Kojima legendás sorozata, a Metal Gear Solid 2015-ben tovább folytatódik! Mivel az MGS4 igen erős vízióval rendelkezett, aminek központi témája a Solid Snake-saga befejezése volt, így talán nem meglepő, hogy az ötödik rész, az MGS V: Phantom Pain történetének főszereplője nem Solid Snake, hanem továbbra is Big Boss. A játék egy új korszak konfliktusait mutatja be, egy eddig még nem látott helyszínen - de kapunk az új barátok és új ellenfelek mellett régi visszatérőket is!

phantom pain ps4 előrendelés

A Metal Gear Solid mögött álló Hideo Kojima igen erőteljes vízióval rendelkezett azzal kapcsolatban, hogy hogyan is kell egy MGS5-nek kinéznie, így csapatával az elmúlt években egyáltalán nem pihent. Az első lépésük az volt, hogy létrehozták az Xbox One/PS4 és a PS3/360 masinákat egyaránt támogató FOX Engine-t, ami eddig nem látott részletességet tesz lehetővé a játékaikban. A Fox Engine annyira jól sikerült, hogy más játékok is átvették azt a Konami stúdióiban: a Pro Evolution Soccer 2014 például szintén ezt a technológiát használja! A jó grafika persze nem elég, hiszen az MGS4-et sokan a játékmenete miatt is kritizálták. A Phantom Pain olyan fícsörökkel rendelkezik, ami egészen új a sorozat történetében. Lehetőséged lesz bázisépítésre például, új fegyverekkel és eszközökkel bővítve a Punished Snake (Big Boss új kódneve) által használható eszközök igen széles skáláját. A játék sokkal nyitottabb világgal is rendelkezik, így egy-egy objektíva megoldására mindig több megoldás is lesz. Nem az lesz tehát a játékos célja, hogy megtalálja a fejlesztők által kitalált "helyes" utat, hanem inkább csináljon magának egyet, azokkal az eszközökkel, amik éppen a rendelkezésére állnak.

PS4 érkezik mgs5 phantom painMetal Gear Soliv V PlayStation 4

És hogy mindezt megfelelő kontextusba helyezzük, kicsit beszéljünk a játék történetéről is. Big Boss a Peace Walker történetét követően Kubában találja magát (éppen néhány fogságba esett bajtárson próbál segíteni a Militaires Sans Frontieres vezetőjeként), a katonai operáció azonban tragédiába torkollik, Big Boss pedig igen komoly sérüléseket szenved, aminek következtében hosszú évek kómája vár rá. 1984-ben ébredünk, Afganisztánban, az MSF rég feloszlott, a helyi konfliktusokból pedig egy új generáció próbál meg a maga módján profitálni - kivéve, ha megakadályozzuk őket céljaik elérésében! A Metal Gear Solid V: Phantom Pain története a Kojimára jellemző zseniális átvezető animációkkal, meglepő fordulatokkal, alaposan megkoreografált harcokkal csábítja majd el a játékosokat: ha játszottál már valamelyik korábban megjelent MGS résszel, akkor nagyjából tudod, hogy mire kell számítanod. Ha pedig nem, akkor készülj: a Phantom Pain felér több egész estés akciófilmmel is!
Metal Gear Solid V Phantom Pain PS4 (MGS5) Day One Edition

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére