Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Killzone Shadow Fall Vásárlás (PS4)

Killzone Shadow Fall PS4
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.09.26. (kedd)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
9.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

BRUTÁLIS LÁTVÁNYVILÁG ÉS PERGŐS AKCIÓ: ITT AZ ÚJ KILLZONE!

Egy jó konzolmegjelenésnél elengedhetetlen az, hogy kéznél legyen egy exkluzív, csak és kizárólag az adott masinára megjelenő FPS játék a polcon. A PlayStation 4 megjelenésére a Sony és a Guerilla Games csapata gondoskodik erről a játékról: november végén, a PS4-el egyidejűleg megjelenik ugyanis a Killzone: Shadow Fall!

Killzone: Shadow Fall preview

A Killzone: Shadow Fall egy igen jó történeti alapot szolgáltat a régi Killzone-veteránok és a sorozatba csak most bekapcsolódni készülő új játékosok számára egyaránt. A Killzone 3 után harminc évvel járunk, és bár a Helghast elbukta a szülővárosát, a Helghant, a háború ettől még folytatódik. Új bolygón keresnek boldogulást - a Vekta abba a "szerencsés" helyzetbe kerül, hogy egyszerre két frakció is betelepíti azt: talán mondanunk sem kell, hogy a béke csak néhány évig tartott? A háború ide is elér, méghozzá pont akkor, amikor kezedbe veszed a kontrollert!

PS4 Kz Shadow Fall 01PS4 KZ Shadow Fall 2


PlayStation 4 nyitócímként igen nagy nyomás nehezedik a Guerilla Gamesre, hiszen nem csak egy minőségi játékot kell elkészíteniük, de egy olyat is, ami látvány és grafika szempontjából is megmutatja, hogy mire képes a konzol! Ha valaki, akkor ők képesek erre a bravúrra: a továbbfejlesztett Killzone-engine igen komoly látótávolságot tesz lehetővé, méghozzá a már megszokott részletesség növelése mellett! Ha tehát megszoktad a PS3-on első osztályúnak számító Killzone-grafikát, akkor készülj, hogy most még ennél is többet kapsz: több effekt, több harcos, nagyobb belátható terület, nagyobb szabadság! Ha tudni akarod, hogy mire képes a PlayStation 4, akkor ne keress tovább: ez a játék megmutatja!

A Killzone: Shadow Fall ideális választás lehet számodra, ha egy jó, szórakoztató FPS játékra vágysz a gép mellé. Különösen azért is érdemes előrendelni, mert a kaland végigjátszását követően az igen tartalmas multiplayer játékmód is készen áll arra, hogy megóvjon az unalmas estéktől!
Killzone Shadow Fall PS4
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére