Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Infamous Second Son PS4

Infamous Second Son PS4
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Open World/nyílt világú
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.09.21. (csütörtök)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
9.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

Előrendelői ajándék:

Négy darab exkluzív mintájú dzseki a játékban DLC

INFAMOUS: SECOND SON - ISMERTETŐ:

A Sly Cooper sorozattal PlayStation2-n igen híressé vált Sucker Punch PlayStation 3-on nem kisebb játéksorozatot hozott tető alá, mint a két részt is megélt InFamoust. Az InFamous egy szuperképességek körül forgó történetet mesél el, hatalmas bejárható városokkal, megannyi rejtéllyel, és persze a PS3 képességeit kihasználó látványvilággal. A széria most PS4-en folytatódik, méghozzá 2014 februárjában.

infamous second son playstation 4

Az InFamous: Second Son története hét évvel a második rész után játszódik. Az előző részek főszereplője, Cole egy igen masszív robbanás-sorozat keretein belül látszólag eltette láb alól a szuperképességekkel rendelkező ügynököket (röviden: Conduitok), mint az később kiderül azonban, voltak túlélők, az incidensnek pedig komoly következményei lettek. Az új rész és a második rész között eltelt években külön ügynökség jött létre, amely a polgárok elnyomására és a rend vasmarokkal történő fenntartására épít: talán mondanunk sem kell, hogy ez nem mindenkek tetszik.

A Second Son főhőse ezúttal Delsin Rowe, akinek különleges képessége az, hogy más Conduitok erejét magába tudja szívni: ez alkotja tehát a játék alapját. Az előző részekhez képest jóval több képességgel találkozhatsz, ez pedig jelentős mértékű változatosságot csempész bele a már amúgy is szórakoztató játékmenetbe! A PS4 képességeit persze a Sucker Punch ügyesen kihasználja majd: komoly méretű játszótér, brutálisan szép grafika, és folyamatos játékmenet vár majd rád 2014-ben.

infamous ps4 előrendeléssecond son playstation4 ismertető

Ha szereted, ismered az InFamoust, akkor mondanunk sem kell, hogy ez a játék miért erősen ajánlott darab, ha pedig még nem találkoztál vele, akkor az időugrásnak és az új főszereplőnek köszönhetően a Second Son tökéletes belépési pont lesz számodra. Megjelenés: 2014 februárjában, csak és kizárólag PlayStation 4-re!
Infamous Second Son PS4

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére