God of War PS4 (magyar felirattal)

God of War PS4 (magyar felirattal)
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.490 Ft
ps4
game
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás
Megvásárlásával +65 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

God of War PS4 (magyar felirattal) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Kratos legújabb kalandjában a skandináv mondavilág elevenedik meg. Ez a kizárólag PlayStation 4-re érkező játék hatalmas újításokat hoz a sorozat történetébe, egy emberibb sztorit tárva a játékosok elé.    
god_of_war_ps4_vasarlas

Kratos visszatér élete eddigi legnagyobb kalandjára, mely nem csak az első dedikáltan PS4-re készült része a sorozatnak, de radikális változásokat hoz a játékmenetbe is, melynek részeként lélegzetelállító skandináv helyszíneket fedezhetsz fel a PlayStation 4 exkluzív God of Warban.

god_of_war_ps4_vasarlas_elorendeles_02

De nem csak a helyszín változott, hanem az egész játék temperamentuma is, Kratos ugyanis immár nincs egyedül. Egy fiatal és ígéretes harcos, Atreus kíséri minden lépésed, akinek minden vágya az, hogy kivívja apja, azaz Kratos tiszteletét. Ez a fordulat még átérezhetőbbé és drámaibbá teszi a God of War történetét, a változások sora azonban nem áll meg itt, hiszen a vadonatúj váll feletti kamerával minden eddiginél közelebb kerülhetsz az alapjaiban megújított harcokhoz

god_of_war_day_one_edition_ps4_vasarlas_elorendeles_07

Készülj fel a találkozásra a skandináv mitológia gigantikus szörnyeivel, akik legyőzéséhez minden ügyességedre és ravaszságodra szükséged lesz. Na meg persze a vadonatúj elsődleges fegyverre, a leviatán fejszére, mely segítségével eddig sosem látott trükköket vethetsz be. 

Mindehhez elsőosztályú grafika, fordulatokban gazdag sztori és látványos mozzanatok egész sorozata tartozik, így a God of War minden PlayStation 4 tulajnak kötelező vétel

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére