God of War III Remastered (GoW 3) PS4

God of War III Remastered (GoW 3) PS4
Státusz: Jelenleg nem elérhető
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
 
Ár hamarosan
A termék szállítási díja: 500 Ft
Nézz vissza később, hogy megtudd hány pont jár érte.

God of War III Remastered (GoW 3) PS4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A méltán híres God of War széria tizedik évfordulója alkalmából a Sony úgy döntött, hogy újra kiadja a korábban Playstation 3-ra megjelenő God of War III epizódot. A God of War III Remastered immáron Playstaton 4 konzolra is érkezik, hogy újra átéld (vagy bepótold) Kratos gigászi csatáit.


Éld át Kratos egyik legepikusabb kalandját, amely során megküzd a Olimposz isteneivel! A legendás hack 'n' slash stílust képviselő játék felújított változata immáron feljavított grafikával, 1080p-ben és 60 fps mellett dübörög majd a PS4-en. A játék története szerint Kratos Gaia hátán a titánokkal szövetkezve indul útnak az Olimposzra, hogy végezzen az ott élő összes istennel, beleértve a hatalmas és erőteljes Zeuszt is. Kalandja során rengeteg mitológiai lénybe botlik, akiknek feltett szándékuk, hogy végezzenek vele. A játék során Kratos fő fegyverét a két láncos kardja képzi, de ezen felül a megölt istenektől  jellegzetes harci eszközeiket tud elkobozni.

A God of War III rengeteg kihívást kínál számodra, hiszen a különböző ellenfelek mindegyike más-más taktikai harcmodort követel meg. Nem mindig csak a csatákon lesz a hangsúly: több fejtörő is vár, hiszen nemcsak erődet, de gondolkodási képességeidet is próbára teszik az istenek földjén. A tízéves múltra visszatekintő széria ezen epizódjának újrafeldolgozása a feljavított grafikán kívül egy Photo móddal is megörvendezteti a játékosokat: a csaták közvetlen hevében is megörökítheted a számodra legemlékezetesebb és legepikusabb momentumokat. Ezeket a képeket a Playstation 4 merevlemezén tárolhatod, amelyeket egyből megoszthatsz barátaiddal is. Fülbemászó dallamok, epikus csaták, és egy lehengerlő látványvilág elevenedik majd meg azok előtt, akik beruháznak a God of War III Remasteredre. Élj át egy görög mitológia által ihletett akciódús kalandot, amelyben Kratos irányításával kegyelmet nem ismerve számolhatsz le az Olimposz isteneivel!

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére