FIFA 14 PS4 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

FIFA 14 (PS4)

FIFA 14 PS4
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A FIFA 14 PS4 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi FIFA 14 PS4 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő sport játékaink között:

NBA 2K19 PS4 használt - PlayStation 4 (PS4)
Bruttó ár:
9490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Spike Volleyball PS4 - PlayStation 4 (PS4)
Bruttó ár:
14890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
-50%
Steep X Games Gold Edition PS4 - PlayStation 4 (PS4)
-50
Eredeti ár:
11890 Ft
Bruttó ár:
5990 Ft
Státusz:
Raktáron
 

FIFA 14 PS4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Az Electronic Arts egyik legnépszerűbb sorozata máig nem a lövöldözős vagy az akciójátékok frontján keresendő, hanem inkább az öreg kontinens vezető labdajátékánál: a labdarúgást kedvelő játékosok több, mint két évtizede élvezhetik az újabb és újabb FIFA-játékokat. A FIFA sorozat pedig nem csupán azért maradt ilyen sokáig a trónon, mert nem volt riválisa - akadt és akad egészen mostanáig is -, vagy mert hivatalos ligákat és játékos-adatbázisokat tartalmaz - bár valóban ez is nagy szerepet játszott ebben-, hanem azért is, mert képes volt évről évre megújulni
 

A FIFA 14 legnagyobb újításai közül ezúttal a teljesen átalakított fizikai motor emelkedik ki. Ez teszi lehetővé a fejlesztőknek azt, hogy életszerűbb helyzeteket, hihetőbb cselezést, és még inkább reális, izgalmas gólokat tudjanak a játékba pakolni. Ha korábban sokat játszottál egy-egy aktuális évi FIFA játékkal, akkor tudhattad, hogy bizonyos idő után azért ki lehet ismerni a különböző szituációkat, vagy a góltípusok közti különbséget. A jobb fizikai motor többek közt azt is lehetővé teszi, hogy ne sémák alapján ismerd fel a gólokat és a cseleket , hanem tényleg életszerűen, az adott pillanatban kiszámolva egy teljesen egyedi helyzetet élhess át virtuális formában. A FIFA 14-ben sokkal élethűbb fizikai rendszert kapsz, mint korábban, ami figyelembe veszi a játékosok lendületét is a labda mozgatásakor, átvételekor, cselezéskor és lövéskor egyaránt! 

A változtatások eredménye az lesz, hogy a FIFA 14 ismét képes meglepni a legnagyobb veteránokat és a sorozatba elsőként belekóstoló játékosokat egyaránt! Nem számít majd, hogy mennyit játszottál a korábbi évek részeivel, az ott szerzett tapasztalat egész egyszerűen nem készíthet fel minden új eshetőségre és új támadási formára. Adjuk ehhez hozzá a FIFA nevével járó jellegzetességeket (megannyi egyjátékos és multiplayer mód, hivatalos licensz és friss játékosadatbázis, hatalmas mennyiségű tartalom, megannyi stadionnal és csapattal...), és máris egyértelművé válik, hogy ha foci, akkor FIFA 14!

KÉPGALÉRIA:

FIFA 14 PS4
 
FIFA 14 PS4
 
FIFA 14 PS4
 
FIFA 14 PS4
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére