DmC Devil May Cry Definitive Edition PS4 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

DmC Devil May Cry Definitive Edition PS4

DmC Devil May Cry Definitive Edition PS4
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +70 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

DmC Devil May Cry Definitive Edition PS4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Ha szereted a hack'n'slash játékokat, akkor bizonyára ismered a műfaj 3d-s játékainak leghíresebb sorozatát, a Devil May Cry-t! Bár a Capcom a negyedik rész után nem fejlesztett új epizódot, az általa megbízott Ninja Theory fantasztikus munkát végzett a DmC: Devil May Cry című új résszel, ami egy különleges, alternatív DMC-játék, teljesen más stílussal, de ugyanolyan szórakoztató, összetett játékmenettel, mint az elődei! Dante itt is démonokra vadászik, ezek a szörnyek azonban most ott lapulnak a mindennapokban, a reklámfelületek mögött, a tévében, a korrupcióban! A DmC akcióiban a pályák maguk is átalakulnak, így nyújtva egészen újszerű élményt. Az új harcrendszer a kezdők számára is érthető, de ha már veterán DMC-snek tartod magad, akkor sem kell aggódni: a magasabb nehézségi fokozatokon azért oda kell figyelni, ha győzni akarsz – és pláne akkor, ha stílusosan akarsz győzni!
 
DMC Definitive Edition 01 Dmc Definitive Edition

A Definitive Edition mindent tartalmaz, amit az eredeti DmC, beleértve a DLC-t, amiben Vergilt is irányíthatod, Dante rideg, veszélyes testvérét. Ezen felül pedig a Remastered Edition olyan extrákat is kap, amelyet eddig még senki sem próbálhatott ki! Új nehézségi fokozatok, hardcore és Must Style játékmódok, átalakított balansz, finomított fegyverek várnak Rád, ráadásul az új játékmódok mellett most 60fps-el, még szebb grafikával, magasabb felbontású textúrákkal játszhatod végig ezt a nagyszerű kalandot! Ez a változat még akkor is nagyszerű ajánlat, ha már végigjátszottad a DmC-t, hiszen annyi újdonságot tartalmaz!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére