Call of Duty: Ghosts (PS4)

Call of Duty Ghosts PS4
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.390 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +54 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Call of Duty Ghosts PS4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Bár a PlayStation 4 indulása nem szűkölködött a belsőnézetes lövöldözős játékokban, azért ezek közül is igencsak kiemelkedik a Call of Duty sorozat legújabb része. Az Infinity Ward veterán fejlesztői által készített Ghosts ezúttal teljesen új irányba viszi a szériát, a Modern Warfare és a Black Ops után. Komor alaptéma, izgalmas multiplayer újítások, és egy rakás egyéb extra vár Rád, ha a Call of Duty: Ghosts kalandjait választod.
 
Call of Duty Ghosts gamplay 01 Call of Duty Ghosts gameplay 02

A Call of Duty: Ghosts egyjátékos kampánya ezúttal a megszokottnál is komorabbra sikerült: a történet kezdetén az Egyesült Államok már egy vesztes csatát vív a terrorista erők ellen: nagyvárosait, katonai bázisait az atmoszféra tetejéről indított szeizmikus csapások tették a földdel egyenlővé, és csak néhány veterán egység találhat apróbb sikereket itt-ott. Egy ilyen csapat irányítását veheted majd át: nem is akármelyiket, hanem a legjobbat. A Szellemek szinte lehetetlen küldetést vívnak: nem hagyhatnak maguk mögött nyomokat, nem hagyhatnak túlélőket - és nem veszíthetnek. Izgalmas kalandnak ez, amiben aligha fogsz csalódni...
 
Call of Duty gameplay kép 03

Persze nem az egyjátékos kampány az, ami miatt az újabb Call of Duty-részeket annyira sokan várják évről évre, hanem a multiplayer játékmód. A Black Ops 2 sikeresen megújította a játékmenetet, de mégis, nagyobb újdonságokra volt szükség az új konzolok megjelenésével. A Ghosts multiplayerében felejts el mindent, amit eddig tudtál: itt ugyanis bemutatkozhatnak a rombolható pályák! A helyszíneket újra és újra részletesen lerombolják majd a csatározó felek, így egyre izgalmasabb, egyre kiszámíthatatlanabb lesz az adott menet. Viszlát, könnyen védhető zónák; viszlát, bevált taktikák, és viszlát, sniper-játékstílus! A Ghosts persze kibővített, átalakított killstreakeket is tartalmaz majd!

Ha szeretnél egy igazán profi FPS-t vásárolni a PlayStation 4-edhez, akkor a Call of Duty: Ghosts megfelelő választás lesz! Minőségi játékmenete, izgalmas online multiplayere, megújult sztorija és az újonnan bevezetett rombolás még a legnagyobb veteránokat is képes meglepni!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére