Call of Duty Advanced Warfare PS4 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Call of Duty Advanced Warfare (PS4)

Call of Duty Advanced Warfare PS4
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2018.11.19. (hétfő)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +59 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Call of Duty Advanced Warfare PS4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A Call of Duty sorozat már lassan egy évtizede töretlenül uralja az eladási listákat, a játékosok pedig kitartóan játsszák az aktuális epizódok online multiplayerét akár a megjelenést követő években is! Nem csoda hát, hogy ugyanez történt a Call of Duty: Advanced Warfarre-el is, aminek a PS4-es verziója már kifejezetten egy új grafikai szintet képvisel az elődökhöz képest!
 
Call of Duty Advanced Warfare PS4 01 Call of Duty Advanced Warfare PS4 02
 
De ne rohanjunk előre a grafikával: mi a helyzet a történettel? Az Advanced Warfare az egészen közeli jövő helyett pár évtizeddel távolabbra (egészen pontosan 2054-be) ugrik, a technológiai fejlettség pedig már teljesen újraírta a háborúzás alapszabályait. Viszlát, fedezékhasználat – a követő gránátok intelligensen aktiválják magukat, akár fedezékek mögött is. Viszlát, emberi felderítés: a szkennerek, az egyre ügyesebb drónok garantálják, hogy soha nem kell a sötétben tapogatóznod, ha az ellenséges erők felméréséről lesz szó. És viszlát, emberi korlátok: a beültetések, művégtagok, sőt: exoskeletonok (a sci-fi rajongók egyik nagy álma) garantálják, hogy az elszánt katonák sokkal többre lesznek képesek, mint a történelemben eddig valaha! Nem minden fenékig tejfel persze: a háború megrogyasztotta a nagyhatalmakat, az erő pedig a cyber-hadurak és a privát szektor katonai célú cégeinél van – ők pedig kevésbé könyörületesek, mint bármelyik hatalom kormánya!
 
A PS4-es Call of Duty Advanced Warfare online multiplayer módjaival, izgalmas történetével és pompás grafikájával garantáltan hosszú hetekre köt majd le!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére