Borderlands The Handsome Collection PS4 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Borderlands The Handsome Collection (PS4)

Borderlands The Handsome Collection PS4
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
9.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +99 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.

Borderlands The Handsome Collection PS4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A 2K Games és a Gearbox fut egy újabb kört, és ezúttal a következő generációs játékosoknak hozza el a Borderlands őrült, stílusos világát - és milyen jól teszik, hiszen a The Handsome Collection így a legutóbbi két részt egyben, az összes letölthető tartalmi kiegészítővel, a lehető legszebben kínálja!

Nem ismered még a Borderlands játékokat? Akkor ezen ideje változtatni, ugyanis az elmúlt évek talán legnagyobbat robbantó új sorozatáról van szó, mely népszerűségét többek közt élvezetes belső nézetes harcainak, szerepjátékos fejlődési rendszerének, egyedi karaktereinek, a lootolásnak, a több százezernyi fegyverkombinációjának, magával ragadó grafikai stílusának, a masszív tartalomnak, és nem utolsó sorban kooperatív lehetőségeinek köszönheti.
 
 
A The Handsome Collection a két előző részt tartalmazza, és erre vonatkozik a cím is: a sorozat legjelentősebb főgonosza, Handsome Jack mind a Borderlands 2, mind a Pre-Sequel történetében központi szerepet játszik, de még ennél is fontosabb, hogy így két gyökeresen eltérő világot is kapsz a csomagban! A második rész a Pandora bolygón játszódik, ahol az őslakos állatvilág mellett a Handsome Jack vezette Hyperion vállalattal fogsz küzdeni, míg a Pre-Sequel során a Pandora holdján küzdve lehetsz tanúja Jack hatalomra kerülésének. A két helyszín más-más lehetőségeket kínál: míg a Pandora a hagyományosabb harcokat kínálja, addig a Pandora súlytalanságban játszódó szakaszai pedig teljesen új megoldásokkal operálnak.
 
 
És hogy miben nyújt többet a Borderlands The Handsome Collection? Természetesen a grafika az első: az amúgy is mutatós Borderlands 2 és Borderlands The Pre-Sequel most még részletesebb, magasabb felbontáson és tükörsimán fut. Ami az extrákat illeti, mindkét cím összes megjelent DLC-je benne van a csomagban, ami az amúgy is masszív játékra durván dob egy jó nagy lapáttal, hiszen a Borderlands kiegészítők szintén a tartalmasság jegyében születtek, és emellett még a plusz arénákat, az extra játszható karaktereket és testreszabási lehetőségeket is megkapod. Jó hír, hogy ha korábban megkezdett játékodat szeretnéd az új gépen folytatni, ezt is megteheted, ugyanis állásmentéseid a cross-save funkcióval könnyedén továbbvihetők. Végül pedig egy jó hír az egy szobában játszóknak: a következő generációs verzió immáron támogatja a négy fős osztott képernyős módot, így egyetlen gépen egyszerre négyesben is kalandozhattok!
 
 
Az előző generáció két kiemelkedő játéka brutális tartalommal, tökéletesre csiszolt kinézettel, kismillió fegyverrel, egymás eltérő stílusú karakterekkel, több, mint 100 dollárnyi extra tartalommal fűszerezve - kell még mondanunk valamit?
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére