Bioshock The Collection PS4

Bioshock The Collection PS4
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
12.890 Ft
ps4
game
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás
Megvásárlásával +129 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

A csomag tartalma:

- Bioshock játékszoftver
- Bioshock 2 játékszoftver
- Bioshock Infinite játékszoftver

Bioshock The Collection PS4 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Az elmúlt évtized egyik legkülönlegesebb, legmeghatározóbb sorozata a Bioshock, amely játékosok millióinak okozott felejthetetlen éjszakákat. Felnőtt, komoly témákat feldolgozó története a szociális struktúrák harcairól, az emberi morál mélységeiről szól, de a fejlesztők emellett mégsem hagyták figyelmen kívül azt, hogy a játékok esetében a jó játékmenet is alapelvárásnak számít. Ha a Bioshock Collectiont választod, akkor három igazán nagyszerű játék lehet a tiéd, 1080p-s, grafikailag felturbózott formában!

Vár a Bioshock, az első alkalom, hogy ellátogathatsz Rapture-be, a különleges vízalatti világba, amely gyilkos polgárháború és belső harcok áldozatává vált. Megismerkedhetsz egy elbukott szociális kisérlet végnapjaival, és miközben egészen félelmetes ellenfelek elől menekülsz, egyre erősebbé válsz – csak döntéseiden múlik, hogy milyen élményekkel távozol a játék világából! A Bioshock 2 nyolc évvel az első rész után játszódik, és egészen új szemszögből mutatja be ezt a különleges helyszínt, így adva újabb rétegeket a már így is igazán emlékezetes kalandhoz.

Végül, de nem utolsósorban itt van a Bioshock Infinite, amely a víz helyett az ég világába kalauzol el: vár Columbia, a repülő város, ahol a gyönyörű épületek és a hangzatos propaganda mögött egy igazán kegyetlen, társadalmilag alaposan megosztott, könyörtelen arcot rejt. Egyetlen rossz döntés, és menekülnöd kell, Elizabeth-tel,a játék másik főszereplőjével együtt, akinek személye Columbia különös őreinek kifejezetten fontos – így kezdődik a harcokkal és izgalmakkal teli utatok!

A Bioshock Collection tartalmas, látványos, több tucat játékórányi kalanddal garantálja, hogy nem fogsz csalódottan felkelni a konzolod elől, ha mindhárom játékot végigjátszottad. Nagyszerű csomag mindenki számára, aki csak egy picit is érdeklődik az FPS játékok iránt!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére