Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Battlefield 4 (BF4) vásárlás

Battlefield 4 PS4
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

BATTLEFIELD 4 ISMERTETŐ (PS4):

A november végén megjelenő PlayStation 4 kínálatának egyik legjobb játéka egyértelműen a DICE/EA által készített Battlefield 4 lesz. A Battlefield széria több milliós rajongótábort tudhat magának, amit a fergeteges, csapat-alapú multiplayernek köszönhet: ez természetesen a negyedik részben is benne lesz majd. De nem csak a multi miatt lesz érdemes figyelni a Battlefield negyedik részére!

Battlefield 4 PS4 illusztráció

A Battlefield sorozat készítői az előző epizódot követően sokat tanultak, és belátták: az egyjátékos kampánynak jóval magasabb minőséget kell képviselnie, mint korábban. Az eredmény: a BF4 sztorijában immáron jóval nyitottabb pályákon harcolhatsz, amiben jól kijönnek majd a játék erényei. Maga a történet egyébként igen komoly izgalmakat tartogat, hiszen az amerikai/kínai/orosz erők szépen lassan oda jutottak, hogy egy Harmadik Világháború kitörése egyre valószínűbbnek látszik. Van fény az alagút végén, vagy ez már a vég az emberiség számára? Játszd végig a sztorit, és kiderül!

Battlefield 4 PS4 kép 01Battlefield 4 PS4 kép 02

A Battlefield 4 döbbenetesen szép látványvilággal rendelkezik
, ami alaposan kihasználja majd a Sony PlayStation 4-ben rejlő lehetőségeket. A játékosok nem csak az egyjátékos módban élvezhetik a pompás árnyékokat, a komoly látótávolságot, vagy a magas képminőséget: elvégre a legtöbb időt valószínűleg az online módban fogod eltölteni. A BF4 10 pályát kínál induláskor, nem kevesebb, mint hét különböző játékmóddal, és csapat-orientált megközelítéssel. Ez azt jelenti, hogy a magányos harcosok nem jelenthetnek majd veszélyt a jól összedolgozó, egymással kommunikáló csapatok számára. Rombolható környezet, vezethető járművek (földi, vízi és légi egyaránt!), dinamikusan változó feladatok - a Battlefield 4 multiplayere a műfaja csúcsát képviseli majd! A legjobbat a végére hagytuk: a csatákban egyszerre maximum 64 játékos vehet majd részt!

A Battlefield 4 ideális választás lehet számodra, ha csak egy picit is szereted a belsőnézetes lövldözős játékokat: a DICE évtizedes tapasztalata ebben a műfajban alaposan látszik a BF4 részletein, a továbbfejlesztett grafika és a sztori pedig garantálja, hogy a játék egyik elemében sem fogsz majd csalódni!
Battlefield 4 PS4

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Elindult a Battlefield 4 nyílt bétája!
 - Elindult a Battlefield 4 nyílt bétája!
Az Electronic Arts és a DICE csapata végre hivatalosan is lerántotta a képzeletbeli leplet az új Battlefieldről, ami nemes egyszerűséggel BATTLEFIELD 4 névre hallgat majd. A döbbenetesen szép, elképesztő látványvilággal bíró leleplező videók és trailerek alapján nyugodtan mondhatjuk, hogy az idei ősz legnagyobb durranásáról van szó. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére