Project Cars PS4 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Project Cars PS4 használt

Project Cars PS4 használt
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 1 hónap
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2018.11.19. (hétfő)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
4.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +50 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

AZ ELŐRENDELŐI TARTALOM AKTIVÁLÁSA:

1. A levélben kapott Modified Car Pack DLC kódot http://www.dlc-projectcars.com/ oldalon tudod beírni. Az oldalon a kód, a levélcímed és az ország megadását követően a VALIDATE gombra kell kattintanod.

2. A levélcímedre kapott kódot a megfelelő felület (Steam kliens, Playstation Store, Xbox Live Marketplace) Redeem Code menüpontjában aktiválhatod - a csomag már jön is lefelé!

3. Ha a játékot már elindítottad, indítsd újra, hogy az extra kocsik (Ariel Atom Mugen, RUF CTR3 SMS-R, Pagani Zonda Cinque Roadster) megjelenjenek a kínálatban!

Ajándékok:

- Ruf CTR 3 SMS-R (a fejlesztő Slightly Mad Studios által megálmodott autó)
- Zonda Cinque Roadster
- Ariel Atom 3 Mugen

Project Cars PS4 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Manapság egyre több játékfejlesztő választja azt az utat, hogy kiadó nélkül, közösségi finanszírozással próbál meg játékot készíteni. A legújabb, igen sikeres kampányon túljutó Project Cars roppant izgalmas játéknak igérkezik, hiszen az autóversenyzős játékok frontján igen nagy tapasztalattal rendelkező Slightly Mad Studios csapata fejleszti, akik célkitűzése nem más, mint elkészíteni a lehető legrealistább autóversenyzős játékot! A célok komolyak, a kifejezetten erre a célra elkészített engine (ami egyébként anno a Need for Speed Shift alatt is dübörgött, kezdetlegesebb formában) pedig mindent kifacsar majd a PlayStation 4-ből, amit csak lehet!
 
Project Cars 01 Project Cars 02
A Project Cars több, mint négy tucat választható autót és legalább ennyi bejárható helyszínt tartalmaz majd. Az autókat részletesen, alaposan modellezték le, szakértők segítségével, hogy a hangok és a vezetési élmény egyaránt a lehető legközelebb legyen a valósághoz. A játékban a pályák között olyan nagy nevek is visszaköszönnek majd, mint a monzai, vagy a silverstone-i pálya! Mivel a Project Cars nagy kiadói háttértámogatás nélkül készül, a fejlesztők a mennyiség helyett a minőségre koncentrálnak: ami a játékba bekerült végül, az már kifogástalan minőséget, valóban valódi vezetési élményt kínál, legyen szó az autókról, a valós idejű kopással rendelkező gumikról, vagy a helyszínekről! Egy biztos: ha szereted az autóversenyzős játékokat, de a valódi élményt megközelítő játékot keresed már régóta, akkor most megtaláltad azt!
 
PROJECT CARS ELŐRENDELÉS MÁS PLATFORMOKRA:
XBOX ONE | PC | PS4

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére