Dying Light PS4 használt

Dying Light PS4 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Dying Light PS4 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Dying Light PS4 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

A csomag tartalma:

- Dying Light játékszoftver
- Day 1 'Be the Zombie' DLC
- Lacerator DLC
- Cuisine & Cargo DLC
- Ultimate Survivor Bundle DLC

Dying Light PS4 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A DLC kódok egy részét gyártási problémák miatt a játék átvételét követő napokban emailben küldjük el a megadott címekre! Megértésedet köszönjük!Kevés játék tudja jobban megmutatni, hogy mire képes a frissen vásárolt PlayStation 4 konzolod, mint egy nyílt területeken játszódó, zombi-apokalipszis alapokra építő túlélő-horror játék. Bizony, a Dying Light a népszerű zombis játékok zsánerében indul harcba tavasszal, egy hatalmas csavarral: az eddigi játékokban nem kellett túlságosan sokat tervezned a túléléshez, itt azonban az egyszerű ügyességnél jóval többre lesz szükséged!


A Dying Light mögött álló fejlesztőcsapat az a Techland, akik korábban már a Dead Islanddel, illetve annak folytatásával bebizonyították: képesek küldetés-alapú, szerepjátékos elemekkel dúsított zombis játékokat készíteni. A Dying Light-ban azonban ennél is tovább mentek: a belsőnézetes játékban a zombik a nappal és az éjszaka váltakozásával párhuzamosan pihenő és aktív ciklusokat élnek át, túlélőként az előbbit a felszerelési tárgyak, élelem és fegyverek gyűjtögetésével töltheted majd, az éjszaka pedig rémálomba illő akciókat hoz majd el – ha pedig jól tervezted meg a helyszínt és a harc módját, akkor másnap is folytathatod az életedet! A játék döbbenetesen részletes grafikával rendelkezik, ami alaposan kihasználja majd a PS4-ben rejlő lehetőségeket: a látott épületek pedig nem szimpla díszként tetszelegnek a képernyődön, hiszen szinte mindet meg is mászhatod majd. Ha jól választod meg az útvonalat az uticélod és a jelenlegi tartózkodási helyed között, akkor a Dying Light éjszakái nem lesznek rémálomba illőek – ha viszont nem vagy óvatos, akkor hamarosan Te is a zombik népes táborát gyarapítod majd!

Dying Light PS4 01 Dying Light Ps4 02

A Dying Light izgalmas csavarral ad hozzá a népszerű zombis játékok egyre gyarapodó táborához: ha nem csak az értelmetlen öldöklés érdekel, hanem szeretnél valóban nagyobb átéléssel játszani egy ilyen túlélőtúrát, akkor megtaláltad a játékodat!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére