Call of Duty: Ghosts PS4 használt

Call of Duty Ghosts PS4 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: FPS
NEM RENDELHETŐ
A Call of Duty Ghosts PS4 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Call of Duty Ghosts PS4 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Bruttó ár:
16990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
14490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Call of Duty Ghosts PS4 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Bár a PlayStation 4 indulása nem fog szűkölködni a belsőnézetes lövöldözős játékokban, azért ezek közül is igencsak kiemelkedik az idei év egyik legfontosabbja, a Call of Duty sorozat legújabb része. Az Infinity Ward veterán fejlesztői által készített Ghosts ezúttal teljesen új irányba viszi a szériát, a Modern Warfare és a Black Ops után. Komor alaptéma, izgalmas multiplayer újítások, és egy rakás egyéb extra vár majd Rád, ha a Call of Duty: Ghosts kalandjait választod.
 
Call of Duty Ghosts gamplay 01 Call of Duty Ghosts gameplay 02

A Call of Duty: Ghosts egyjátékos kampánya ezúttal a megszokottnál is komorabbra sikerült: a történet kezdetén az Egyesült Államok már egy vesztes csatát vív a terrorista erők ellen: nagyvárosait, katonai bázisait az atmoszféra tetejéről indított szeizmikus csapások tették a földdel egyenlővé, és csak néhány veterán egység találhat apróbb sikereket itt-ott. Egy ilyen csapat irányítását veheted majd át: nem is akármelyiket, hanem a legjobbat. A Szellemek szinte lehetetlen küldetést vívnak: nem hagyhatnak maguk mögött nyomokat, nem hagyhatnak túlélőket - és nem veszíthetnek. Izgalmas kalandnak igérkezik ez, amiben aligha fogsz csalódni...
 
Call of Duty gameplay kép 03

Persze nem az egyjátékos kampány az, ami miatt az újabb Call of Duty-részeket annyira sokan várják évről évre, hanem a multiplayer játékmód. A Black Ops 2 sikeresen megújította a játékmenetet, de mégis, nagyobb újdonságokra volt szükség az új konolok megjelenésével. A Ghosts multiplayerében felejts el mindent, amit eddig tudtál: itt ugyanis bemutatkozhatnak a rombolható pályák! A pályákat újra és újra részletesen lerombolják majd a csatározó felek, így egyer izgalmasabb, egyre kiszámíthatatlanabb lesz az adott menet. Viszlát, könnyen védhető zónák; viszlát, bevált taktikák, és viszlát, sniper-játékstílus! A Ghosts persze kibővített, átalakított killstreakeket is tartalmaz majd!

Ha szeretnél egy igazán profi FPS-t vásárolni a PlayStation 4-edhez, akkor a Call of Duty: Ghosts megfelelő választás lesz! Minőségi játékmenete, izgalmas online multiplayere, megújult sztorija és az újonnan bevezetett rombolás még a legnagyobb veteránokat is képes lesz meglepni!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére