Alien Isolation PS4 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Alien Isolation PS4 használt

Alien Isolation PS4 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 4
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Alien Isolation PS4 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Alien Isolation PS4 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Alien Isolation PS4 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Kétségtelen, hogy akciójátékokból nincs hiány a Sony legújabb konzolján, a PlayStation 4-en. De vajon igaz-e mindez a horrorjátékokra is? A SEGA és a Creative Assembly fejlesztőcsapata 2014 októberében elhozza neked azt a játékot, amely végre kellő tisztelettel és alázattal közelíti meg a legendás Alien-filmeket. Felejtsd el tehát a céltalan lövöldözést, és éld át azt, amit a Nostromo legénysége átélhetett az első mozifilmben: az érzést, hogy semmi esélyed nincs a túlélésre egyetlen xenomorphhal szemben!
 
Az Alien: Isolation a Sevastopol űrállomáson játszódik, ami egy balszerencsés helyszínné vált abban a pillanatban, amikor a legénység rádöbbent, hogy több futott be az állomásra puszta dobozoknál és érceknél: bekerült közéjük egy xenomorph is! A játék főszereplője, Amanda Ripley, aki eltűnt édesanyja után kutatva a Sevastopolon találja magát, az alien ellen pedig legalább annyira nincs felkészülve, mint anyu az első mozifilmben! A játék megmutatja, hogy milyen érzés elsősorban menekülni, mintsem vakon lövöldözni. Megmutatja, hogy mennyire esélytelennek érezték magukat az emberek a hihetetlen fizikummal rendelkező lény ellen – és megmutatja azt is, hogy az emberi önzés hogyan tudja egymás ellen fordítani a legénységet, a profit és a kisérletezés nevében!
 
Alien Isolation 01 ps4 Alien Isolation 02 ps4
 
Az Alien: Isolation egészen egyedi játék, amely végre szakít az évtizedes videojátékos hagyományokkal, amelyekben az Alienek csak szimpla töltelékellenfelekként jelentek meg. Ha a lopakodás és a horror jobban érdekel, mint az ész nélküli lövöldözés, akkor megtaláltad a megfelelő szoftvert. Karikázd be az október tizedikét, és rendeld elő a játékot, hogy megkapd a Last Survivor DLC-t, ami a Nostromo legénységét is szerepelteti!
 
ALIEN ISOLATION MEGRENDELÉS
  XBOX ONE | PS3 | XBOX 360 | PC

KÉPGALÉRIA:

Alien Isolation PS4 használt
 
Alien Isolation PS4 használt
 
Alien Isolation PS4 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére