Összes használt PS4 termék

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}
Összes használt PS4 termék

Ha szívesen csatlakoznál a PlayStation 4 tulajok egyre növekvő táborához, de nem akarod egy új gépcsomag árát kifizetni vagy egy második PlayStation 4 gépet szeretnél a barátodnak / barátnődnek / gyermekednek / nagyidnak itt a kiváló lehetőség, hogy a lehető legjobb áron juss hozzá a konzolhoz.
Pörgesd végig aktuális ajánlatainkat és szerezd meg a legnépszerább konzolt töredékáron!

Félsz, hogy nem működik a vásárolt gép? Természetesen minden használt konzol esetében garantáljuk a tőlünk megszokott KSZ minőséget, így ha bármilyen probléma volna a gépeddel, azt garanciálisan cseréljük. Válaszd ki tehát a neked legszimpatikusabb PlayStation 4, PlayStation 4 Slim vagy PlayStation 4 Pro alapgépet és élvezd az elképesztő játékélményt az elérhető legalacsonyabb áron.

Persze nem csak használt konzol vásárlására van lehetőséged, hanem bevizsgált, kiváló minőségű, másodkézből származó játékok is csak arra várnak, hogy lecsapj rájuk. Miért költenél hatalmas összegeket a legújabb címekre, amikor megkaphatod őket akciós áron használtan! Merülj el a legjobb megjelenések tengerében és válogass kedvedre a szezon legjobb akciójátékai, autóversenyei, sportcímei és mászkálós játékai között és fogj ki igazi ritkaságokat, valamint újan már egyáltalán nem beszerezhető alkotásokat potom áron!

Jönnek át a haverok és kellene még egy-két kontroller, de szeretnél még venni valami bulijátékot is?
Szerezd be a hivatalos DualShock 4 kontrollereket nálunk, másodkézből és élvezd a minőséget úgy, hogy közben a pénztárcádat is kíméled. Miért állnál meg itt? Húzd be az összes többi kiegészítőt is használtan, légy például egy eredeti Sony headset boldog tulajdonosa és felejtsd el a kockázatot.

Táncolj a PlayStation kamera előtt ikonikus popslágerekre, döntsd meg a legjobb köridőidet a kedvenc autós játékodban egy profi kormánnyal vagy kalandozz sosem látott virtuális világokban a PlayStation 4-hez csatolható PlayStation VR szemüveg segítségével és hagyd életben a malacperselyt, hiszen a létező legjutányosbban szerezheted be a használt kiegészítők mindegyikét.

Aktuálisan elérhető használt termékeink listáját megtekintheted az interneten, weboldalunkon keresztül vagy elérhetőségeink bármelyikén vagy az üzletünkben személyesen érdeklődve tudunk felvilágosítást adni az aktuális kínálatról.

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kategória
Platform
Korhatár
Játékstílus
Ár
Státusz
Állapot
Szállítási díj
Előrendelés
Egyéb tulajdonságok
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére