Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Playstation 4 aloldal

Playstation 4 aloldal

: Konzolok Szervize a Sony partnere
Összes PS4 termék
Gépcsomagok

Gépcsomagok

 

Tovább
Játékok

Játékok

 

Tovább
Kiegészítők

Kiegészítők

 

Tovább

PS4 ISMERTETŐ

A PS4 képes kielégíteni minden igényedet: legyen szó csúcsgrafikás komoly játékokról, családi kikapcsolódásról vagy épp a multimédiás szolgáltatásokról, itt minden elérhető, méghozzá csúcs minőségben. A gép menürendszere és számos online funkciója könnyedén és villámgyorsan érhető el, ha pedig online, az PlayStation Network által saját videókat és képeket is megoszthatsz, ill. PlayStation Plus előfizetéseddel kiállhatsz mások ellen vagy vállvetve küzdhetitek le a közös ellenfeleket.

playstation-4-slim
playstation-plus-elofizetes

PLAYSTATION PLUS

A PlayStation Plus előfizetés több szempontból is előnyös számodra. A rendszeresen frissülő akciók jelentős része kizárólag az előfizetők jogosultak, valamint vele kóstolhatsz bele az online multiplayer játékmódokba, ill. legizgalmasabb pillanataidat pedig meg is örökítheted és még a nagyközönséggel is megoszthatod.

JÁTÉKOK PLUS ELŐFIZETŐKNEK

Fizess elő Plus tagságra, mellyel az akciók, ill. az online egymás elleni és egyéb közösségi játékmódok mellett havonta több digitális játékhoz ingyen jutsz hozzá - ezzel előfizetési díjad értékének sokszorosát kapod ajándékba.

playstation-plus-ingyen-jatekok
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére