PlayStation Plus Prepaid Card 90 napos előfizetés (magyar profilhoz) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

PlayStation Plus Prepaid Card 90 napos előfizetés (magyar profilhoz)

PlayStation Plus Prepaid Card 90 napos előfizetés (magyar profilhoz)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: Besorolás alatt
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A PlayStation Plus Prepaid Card 90 napos előfizetés (magyar profilhoz) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi PlayStation Plus Prepaid Card 90 napos előfizetés (magyar profilhoz) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

PlayStation Plus Prepaid Card 90 napos előfizetés (magyar profilhoz) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Válts mielőbb PlayStation Plus tagságot! Kevés olyan akció van, amit vétek lenne kihagyni: PlayStation 3 tulajdonosként ilyen a PS Plus előfizetés, amelynek keretén belül ingyen játékokhoz, exkluzív kedvezményekhez és játékelőzetesekhez férhetsz hozzá. Hogy pontosan mik ezek? Nézzük!

Két játék ingyen minden hónapban! A Sony minden egyes hónapban két játékot tesz ingyen letölthetővé az aktív előfizetéssel rendelkezőknek. Ezekhez a játékokhoz bármikor hozzáférhetsz aktív előfizetésed ideje alatt, ha pedig lejárna, akkor sem vesznek el. Az ingyen megszerzett játékok örökre megmaradnak a felhasználói fiókodon, csupán annyi megkötéssel, hogy játszani csak aktív PS Plus tagsággal játszhatsz velük. Az ingyenes játékok között olyanok szerepeltek már, mint Metal Gear Rising vagy a Remember Me.
 
PlayStation Plus

Cloud mentések, távoli frissítések és patchelés. PlayStation Plus előfizetés birtokában igénybe veheted az automatikus frissítés szolgáltatást, amit a gép akár távollétedben is képes elvégezni. Így nem kell hazaérkezve letöltésekkel vacakolnod, hanem egy játékra kész gép fogad téged minden nap! Emellett ráadásul felhőben is elmentheted állásaidat, így nem kell a tárhely vagy merevlemez-csere miatt a mentéseidért aggódnod.

Exkluzív akciók, témák és demók. Az előfizetés további előnye, hogy jogosult vagy kizárólag tagok számára elérhető PS Store kedvezményekre. Emellett a legújabb játékok legfrissebb demóihoz is korábban férhetsz hozzá, mint mások. Ha tehát szeretsz naprakész lenni, érdekelnek az újdonságok és az ingyen játékok, akkor érdemes befizetned a PS Plus tagságra!

A három hónapos tagság az aktiválást követően 90 napig érvényes és magyar felhasználói fiókokon használható.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére