PlayStation Plus Prepaid Card 365 napos előfizetés (magyar profilhoz) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

PlayStation Plus Prepaid Card 365 napos előfizetés (magyar profilhoz)

PlayStation Plus Prepaid Card 365 napos előfizetés (magyar profilhoz)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: Besorolás alatt
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A PlayStation Plus Prepaid Card 365 napos előfizetés (magyar profilhoz) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi PlayStation Plus Prepaid Card 365 napos előfizetés (magyar profilhoz) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

PlayStation Plus Prepaid Card 365 napos előfizetés (magyar profilhoz) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A PlayStation Plus egy olyan szolgáltatás, ami nem hagyhatsz ki! PlayStation 3 tulajdonosként kihagyhatatlan ajánlattal van dolgod: a tagság exkluzív ajánlatokat, tartalmakat, szolgáltatásokat és ingyen játékokat kínál, amit kár lenne kihagynod! Vegyük sorra, pontosan mik is ezek!

Minden hónapban ingyen játékok! A PS Plus tagság egyik legmegkapóbb bónusza a havonta ingyenesen letölthető játékok. A Sony minden hónapban két játékot tesz ingyenesen letölthetővé az aktív PS Plus tagsággal rendelkezőknek. Ezekkel bármikor játszhatsz aktív előfizetés mellett, de ha le is járna, a játékok örökre megmaradnak a felhasználói fiókodon. Ha pedig újra előfizetsz, visszamenőleg az összes addig letöltött játékkal játszhatsz, amelyeket így szereztél meg.
 
PlayStation Plus

Ments a felhőbe! A modern felhőtechnológia segítségével már nem köt semmi a géphez vagy merevlemezhez. A felhőben tárolt adatokhoz bármikor, bárhonnan hozzáférhetsz és azért sem kell aggódnod, hogy betelik a lemezterület vagy meghibásodás miatt elvesztenéd a legfontosabb mentéseidet.

Távoli mentések, patchelés, exkluzív demók és akciók – ez mind vár még PS Plus előfizetőként! Az extrák közé tartozik, hogy kényelmesen, akár távollétedben letölti a PlayStation 3 a szükséges frissítéseket a konzolhoz és a játékaidhoz, vagy jóval hamarabb férhetsz hozzá a legújabb játékok demóihoz. A tagoknak különleges kedvezmények is járnak, így érdemes időről-időre átböngészni az aktuális kínálatot, hiszen hatalmas akciókat foghatsz ki PS Plus tagságod ideje alatt!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére