Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Zone of the Enders HD Collection PS3

Zone of the Enders HD Collection PS3
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
4.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

ZONE OF THE ENDERS - ISMERTETŐ:

A világ egyik legnépszerűbb játékfejlesztője nem más, mint Hideo Kojima, akinek nevéhez a több millió példányban elfogyott Metal Gear Solid sorozat minden tagja köthető. Hideo Kojima igen komoly rajongója a nyugati filmkészítésnek, a nyolcvanas-kilencvenes évek Hollywoodi filmjeinek: ezekből szerezte az inspirációt Solid Snake karakterének megalkotásához, és a játék történeti alapjainak lefektetéséhez. A közhiedelemmel ellentétben azonban nem a Metal Gear Solid az egyetlen olyan sorozat, ami Hideo Kojima fejéből pattant ki! Mi történik akkor, ha Kojima inkább a japán animéket, a Gundamet és a többi robotos szériát veszi alapul egy videojáték elkészítése előtt? Akkor egy olyan klasszikus készül el, mint a Zone of the Enders!


A Zone of The Enders izgalmas science fiction történetet mesél el: a nem túl távoli jövőben járunk, ahol az emberiség sikerrel kolonizálta a Marsot, és már a Jupiter holdjain is képes ásatásokat végezni. Az ottani munkák eredményeképpen egy teljesen új üzemanyag-forrást, a Metatront fedezték fel a történetben a tudósok, ami igen nagy mennyiségű energiát képes szolgáltatni pici mérete ellenére is - ez pedig rengeteg technikai fejlődést eredményezett! Nem meglepő talán, hogy a Zone of Enders világában az űrutazást mechákra hasonlító robotokkal végzik hát, amelyek itt LEV (Laborious Extra-Orbital Vehicle) névre hallgatnak. A játék történetének középpontjában két igen fontos ilyen robot, a Jehuty és az Anubis szerepel, akik az időközben kirobbant háború ellentétes oldalán találják magukat - mégis, kapcsolatukban van valami különleges, ami miatt újra és újra egymás ellen kell harcolniuk.

A Zone of the Enders igen nagy sebességű robotos akciójáték, ami teljesen ellentétes tempót és lendületet képvisel, mint amit a nyugati "szimulációs" mech-játékoktól elvárhattunk. Az irányítható LEV-ek gyorsak, erősek, és erre a képességükre az egyre nehezedő pályákon szükségük is lesz. A Zone of the Enders, mivel Hideo Kojima játékáról van szó, az izgalmas játékmenet ellenére azért továbbra is elsődlegesen a történetről szól: remek átvezető animációk és videók mesélik el a pályák közt és a főellenségek előtt/után az éppen aktuális eseményeket.


A Zone of the Enders az igényesebb HD gyűjtemények közé tartozik, hiszen nem csak arról van szó, hogy a PlayStation 2-es grafikát magasabb felbontásra húzták, hanem ennél jóval több munkát fektettek bele a fejlesztők a portolásba. Teljesen újrarajzolták a játék közben a párbeszédek mellett jelentkező portrékat, 720p-vel kompatibilissá tették (és ennek megfelelően átalakították) a kezelőfelületet és a menüket is - az egész csomagot pedig Achievement/Trophy támogatás, rezgés-kompatibilitás teszi igazán teljessé. A Zone of The Enders még mindig egy nagyszerű játéksorozat, amelynek mindkét részét melegen ajánljuk Neked, ha kedveled a robotos játékokat és/vagy a science-fiction történeteket - itt mindkettőből a legjobbat kapod majd!
Zone of the Enders HD Collection PS3
ZONE OF THE ENDERS - CSAK FELNŐTT JÁTÉKOSOKNAK!
A Zone of the Enders első pillantásra nem tartozik a különösen brutális játékmenettel rendelkező játékok táborába. A hangsúly az "első pillantásra" részen van: bár a játékban sok-sok robot esik majd a tűzharcok áldozatául, azért itt csak emberek, pilóták ülnek a hideg, fémes vázok belsejében. A játékban hallható párbeszédek érzelmekkel telítettek, a központi téma pedig az emberi gonoszság, a konfliktusok, a morális dilemmák feloldása - mind felnőtt, érett gondolkodást igényel. Éppen ezért a Zone of the Enders HD Collectiont minimum 17-18 éves játékosoknak ajánljuk, illetve hozzátennénk, hogy a megfelelő angoltudás erősen segíthet a történet megértésén és megemésztésén - anélkül az élmény tagadhatatlanul kevesebb lesz majd.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére