WWE All Stars PS3 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

WWE All Stars PS3

WWE All Stars PS3
Státusz: Elfogyott
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
7.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +79 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Szavazz Ránk, és zsebeld be Te az értékes nyereményeket!

WWE All Stars PS3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető:

A játék, ami remekül egybeolvasztja a múltat és a jelent: A WWE All Stars korunk szupersztárjait és a 80-as 90-es évek legnagyobb legendáit kínálja nekünk, hogy bőrükbe bújva megvívhassuk azokat a meccseket, melyekre a való életben sosem kerülhetett sor. Összesen 30 maskarás izomkolosszus közül válogathatunk, melyek között olyan hírességek bújnak meg, mint pl: Hulk Hogan, The Undertaker, Bret Hart, Austin, The Rock, stb. - de ha valaki esetleg nem elégedne meg a kínálattal, a Superstar creatorban elkészítheti saját, egyedi igényeihez szabott kedvencét.

Bár a játék vizualitása nem éppen fotórealisztikus, ez nem a grafikusok hanyag munkájának eredménye: szándékosan néznek ki hőseink úgy, mint önnön valójuk szteroidokkal felturbózott akciófigurája, hogy érezzük, egy igazi arcade anyaggal van dolgunk. A multiplayerrel együtt összesen 4 fő játékmód közül válogathatunk, de a legérdekesebb a Path of Champions, melyben 10 kőkemény meneten kell végigverekednünk magunkat, hogy egy gigászi végső összecsapás keretein belül megküzdhessünk a legnagyobb ászokkal: a szupersztár Randy Ortonnal, a legenda Undertakerrel és a D-Generation X párosával. A dolog nehézsége, hogy bizony nem csak 1 VS 1 csatákat kell megvívnunk, hanem néha 2, sőt 3 jelmezes hústoronnyal is farkasszemet kell néznünk a szorítóban.

A hagyományos mozdulatokon túl lehetőségünk van úgynevezett signature move támadás bevitelére is – miután feltöltöttük, az ehhez szükséges bar-t -, ami nevéből adódóan minden harcos esetében egy egyedi, jól megkoreografált mozdulatsorozatot takar. Ezek igen látványos és - ami a fontosabb - hatásos támadások, melyek jócskán megcsappantják az ellenfél energiáját. Ha már kellően a földbe döngöltük nemezisünket, egy – szintén minden nagyfiú esetében egyedi - finishing move-al teljesen kiüthetjük a szerencsétlent.

Összességében a WWE All Stars egy olyan játék, ami szinte maradéktalanul hozza azt, amit műfajon belül várhatunk tőle: Rengeteg legendás pankrátort kínál (többféle küzdőstílus szerint kategorizálva), igényes, színpompás grafikai körítéssel, sokféle játékmódban (köztük online és offline kooperatív, tag team módozatok), a valóságtól kicsit elrugaszkodó játékmenettel.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a WWE All Stars-t, és ha igen, kinek ajánlott?

A WWE All Stars remek ajándék lehet azon játékosok számára akik figyelemmel kísérik, és szeretik a pankrációt, mint sportot és show-t. A WWE All Stars korunk szupersztárjait és a 80-as 90-es évek legnagyobb legendáit kínálja nekünk, hogy bőrükbe bújva megvívhassuk azokat a meccseket, melyekre a való életben sosem kerülhetett sor, így ajánlható a fiatalabb (16 éves kortól) és idősebb korosztálynak egyaránt: ugyanis garantáltan mindenki megtalálja kedvencét. A játék nem túl erőszakos és a mozdulatok sem sugallják azt, hogy valódi kárt tehetünk ellenfelünkbe, ráadásul vér sem látható a képernyőn!

KÉPGALÉRIA:

WWE All Stars PS3
 
WWE All Stars PS3
 
WWE All Stars PS3
 
WWE All Stars PS3
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére