Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Thief The Bank Heist Edition Vásárlás PS3

Thief The Bank Heist Edition PS3
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.09.26. (kedd)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
-36
Eredeti ár:
6990 Ft
Bruttó ár:

4.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

Ajándékok:

- Bank Heist DLC

THIEF: VÁR A SÖTÉTSÉG!

Garrett, a legendás Thief játékok mestertolvaja visszatér a nagyvárosba, az eltelt évek alatt azonban alaposan átrendeződött az elit képe: új nemesek, minden eddiginél vérszomjasabb vezetők próbálják vasmarokkal fogni a köznépet, az új - és igen veszélyes - találmányokról nem is beszélve... mit tesz ilyenkor egy tolvaj? Naná, hogy rabolni kezd, szigorúan a hátsó ajtóról, nyitva felejtett ablakok felől közelítve: a közvetlen konfrontációt jobb, ha meghagyjuk a katonáknak. A Thief ugyanis ebben hű maradt az elődeihez: igazi lopakodós játékról van szó!
Thief 03Thief 4
A Thief játékok különlegességét már két évtizeddel ezelőtt is az adta, hogy árnyékról árnyékra osonva kellett a lehető legkevesebb probléma mellett besurranni a nemesek házaiba, hogy aztán bőséges jutalmakkal távozz onnan. Ez a hangulat a Thiefben is megtalálható lesz majd, csak persze a modern korszak elvárásainak megfelelően egy izgalmas történet és modern, 2014-es szintű játékmenet mellett élheted át, hogy milyen is egy bámulatosan ügyes tolvaj nem éppen hétköznapi élete!

Thief gameplay 03

2014-ben kevés játékra lesz érdemes annyira odafigyelni, mint a THIEF-re!
A fejlesztők nagyon nagy odafigyeléssel nyúltak hozzá a játék elődei által lefektetett alapokhoz: az új nehézségi fokozatok segítségével a veterán tolvajok egy hibát sem követhetnek majd el, a kezdők pedig egy engedékenyebb rendszer segítségével tanulhatják be a lopakodás mesterségét! Mindehhez persze gyönyörű grafika társul, ami manapság már alapelvárás: a Thief különlegességét a nyitott terek, a szabadon bejárható város adja majd. Kíváncsi lettél? Akkor nézd meg a mellékelt videót, és rendeld elő a játékot, hogy biztosan hozzájuss a tavaszi megjelenéskor!
Thief The Bank Heist Edition PS3

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére