Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

The Evil Within Vásárlás (PS3)

The Evil Within PS3
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
10.890 Ft
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás
Megvásárlásával +109 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

The Evil Within PS3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Szereted a Resident Evilt? Na nem az új részekre gondolunk, ami bár valóban még mindig igen jó játéksorozatnak számít, hanem inkább a régebbi epizódokra, ahol a rémisztő hangulat fontosabb volt, mint az összetett történet, és ahol a kevés lőszer olyan taktikázásokra kényszerített, ami az újabb részekből már réges rég kiveszett? Ha a válaszod igen, akkor meg is állhatsz ismertetőnk olvasásában, hiszen annál jobb élményben lesz részed, minél kevesebbet tudsz a RE-atyjának, Shinji Mikaminak legújabb játékáról! Ha mégis kíváncsi maradtál, akkor csak tessék...
 
The Evil Within 01 The Evil Within 01
 
Az Evil Within egy sorozatgyilkosságot nyomozó rendőr, Sebastian Castellanos története.Rémtörténete, ha úgy tetszik: egy rosszul elsült rajtaütés után Sebastian kollégáit lemészárolják, ő maga pedig egy különös helyen találja magát, ahol az élet és a halál közötti határvonal erősen elmosódni látszik. Az ébredésedet követően a korai Resident Evil játékokra jellemző hangulat fogad, csak épp abszolút modern formában: visszatér a lőszer-spórolás, visszatérnek a mentőhelyek, a szinte legyőzhetetlen ellenfelek, a kulcsok/kapcsolók, a fejtörők...visszatér tehát minden, ami miatt a túlélő horrorok műfaja sikeressé vált a kilencvenes évek végén.

Az Evil Within azonban nem csak a nosztalgiára épít: a brutálisan szép – és egyben kegyetlen, véres, csak felnőtteknek szóló – grafika garantálja, hogy a modern elvárások mellett is szórakoztató (de inkább rémisztő) kalandban lesz részed, a játék pedig nem egy 2-3 órás kaland, tehát a tartalommal sem lesz probléma! Kevés játékra mondható az, hogy valóban hiánypótló alkotások, amelyek tátongó űrt töltenek be a játékpiacon, de az Evil Within pontosan ilyen!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére