Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

South Park The Stick of Truth Vásárlás PS3

South Park The Stick of Truth PS3
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: RPG
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.09.25. (hétfő)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
-46
Eredeti ár:
6490 Ft
Bruttó ár:

3.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

ELŐRENDELŐI AJÁNDÉKOK:

A játékhoz a következő extrákat adjuk ajándékba előrendelőinknek:

- South Park: Stick of Truth Poszter
- Eric Cartman hordozható minihangszóró (limitált számban!- ELŐRENDELÉSBEN ELFOGYOTT!)
- Stick of Truth: The Ultimate Fellowship DLC csomag
- Stick of Truth: Samurai Spaceman DLC csomag

SOUTH PARK: STICK OF TRUTH - ISMERTETŐ:

Szereted a South Parkot? Akkor márciustól többet is tehetsz majd, mint hogy megnézed az éppen aktuális új sorozatepizódokat, hiszen a TV széria készítői és az Obsidian Entertainment csapata egy több éves közreműködés keretein belül megalkotta a SOUTH PARK: STICK OF TRUTH-ot. Ez pedig egy igazán egyedi, érdekes szerepjáték lesz, ami a South Park világában játszódik!!


A South Park: Stick of Truth egy igen különleges videojáték, hiszen olyan megoldásokkal hozták azt létre, hogy grafikai szempontból pontosan úgy nézzen ki, mintha magát a sorozatot néznéd!
Nem csak a karakterek néznek ki ugyanúgy, de a szinkronhangok is egyeznek, éppen emiatt lesz ez a játék egy kihagyhatatlan kaland a sorozat rajongóinak számára. Egy tartalmas szerepjáték lapul az egyedi külső mögött: jó harcrendszer, a South Parkra jellemző speciális mozdulatok, vicces párbeszédek tömkelege, és egyedi mellékküldetések várnak majd Rád, ha ezt a játékot választod márciusi kalandként.

Egy dologra azonban nem árt figyelni: ez a játék a South Park különleges stílusjegyeit büszkén viseli magán, obszcén elemekkel, káromkodásokkal, folyamatos szatírával együtt.
A tévésorozat semmit és senkit nem kímél vicceivel, kifigurázásaival, ebből a szempontból pedig a játék is hagyományos South Park-darabnak tekinthető. Szigorúan felnőtt - és erős idegzetű, vagy épp megfelelő humorérzékkel bíró - játékosoknak ajánljuk, akik tudják, mit kell várni egy South Parktól. Mert ez a játék ízig-vérig South Park, és éppen ezért annyira különleges darab a konzolok 2014-es évi játékkínálatában!


A South Park-mítoszról:
1997 nyarán kezdődött az egész: ekkor került először adásba az amerikai Comedy Central adón Trey Parker és Matt Stone rajzilmsorozata, a South Park. Az első epizódokat megtekintve egyből egyértelmű volt a néző számára, hogy mivel van dolga: a káromkodásra és a szatírára építő, gyakran kifejezetten sokkoló komédiát láthatott, néha egészen elképesztő - és bátor - poénokkal. A South Park sikere azonnal nyilvánvalóvá vált: milliók váltak rajongóivá ennek a merész, gyakran polgárpukkasztóként leírt sorozatnak, ami az elmúlt években mindent és mindenkit kifigurázott, nem kímélve halott sztárokat, világvallásokat, szervezeteket, vagy épp az amerikai család-modellt.


A South Park a megjelenése óta eltelt több, mint másfél évtizedben világszerte rajongók millióihoz jut el - itthon, Magyarországon is megtekinthető az epizódok jelentős része magyar szinkronnal. A sorozat annyira sikeres, hogy évről-évre megújítja azt a Comedy Central, a South Park név pedig egy egész franchise alapja lett. Volt már mozifilm, több videojátékos átirat, figurák és ruhadarabok díszítőeleme, na és persze tökéletes cégér az írok számára, akik a szinházi világban is próbálkoznak a South Park project mellett.

South Park The Stick of Truth PS3
SOUTH PARK - SZIGORÚAN 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
Vannak játékok, ahol az erőszak ábrázolása miatt, vagy a sok káromkodás, esetleg az egészen elrettentő alap miatt nem ajánljuk azt a fiatalabb játékosoknak. Az első pillantásra gyermeteg látványvilág azonban egy igen drasztikus és őrült játékot takar. A South Park: Stick of the Truth minden olyan elemet tartalmaz, ami az eredeti sorozatra jellemző volt, így a káromkodások, az erőszak, a különböző drasztikus és véres támadások, a legobszcénebb és pofátlanabb beszólások mind-mind megtalálhatóak a játékban. Így nem csupán a korosztály marad szigorúan 18 fölötti itt, de hozzátennénk azt is, hogy a South Park játékot csak akkor tudjuk ajánlani, ha nem háborodsz fel könnyen azon, amit eléd tesznek, pláne ha egy ilyen ikonikus sorozat játék-verziójáról van szó.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére