Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Saints Row IV PS3 (Saints Row 4)

Saints Row IV PS3 (Saints Row 4)
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
4.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

SAINTS ROW IV ISMERTETŐ:

Van egy stílus, ami nagyjából egy évtizede teljesen őrületben tartja a játékosok jelentős részét. A sandbox akciójátékokról van szó, természetesen: a GTA, Red Dead Redemption, Just Cause, vagy épp a Saints Row nevével fémjelzett műfaj lényege, hogy adott egy szabadon bejárható világ, ahol Te döntöd el, hogy követed-e a szabályokat, vagy csak száguldozol és akciózól a saját tempódban, ott ahol épp kedved tartja. "Ha már ez a kötetlenség ennyire központi eleme a műfajnak", gondolták a Saints Row fejlesztői, ", akkor miért ne mehetnénk el az őrület és a paródia irányába?" És elmentek: a Saints Row játékok hihetetlenül szórakoztató, szatírával és poénkodással tömött játékokká váltak, ahol temérdek utalással és kiszólogatással találkozhatsz más játékok, filmek és sorozatok felé: az akció pedig emellett ugyanolyan szórakoztató marad! A Saint's Row IV még magasabb fokozatra kapcsol!

A Saints Row IV nem teketóriázik, és már az induló szituáció annyira bizarr, hogy egy pillanatra sem fogod magad egy realista lövöldözős játék talaján érezni. Röviden: itt az UFÓ-invázió, Te vagy az Amerikai Egyesült Államok elnöke, akit épp egy, a világ alapján elkészített virtuális világban találja magát: a cél a győzelem! Elég őrült alapszituációról beszélhetünk: de ne aggódj, ennél még tovább is megy majd a Saints Row sorozat negyedik része! Hihetetlenül sok küldetés és mellékküldetés, fegyverek és járművek tömkelege, megállás nélküli poénkodás és akciózás, eltúlzott - de azért továbbra is csak felnőtteknek ajánlható - erőszak és szexuális utalások: a Saints Row 4 büszkén alkalmazza az elődei által lefektetett sajátosságokat.Nagyon könnyű dolgunk van, ha arról kérdeznek minket, hogy kinek ajánljuk a Saints Row negyedik részét. Mindenkinek ajánljuk ezt a játékot, akinek még mindig a szórakozás az elsődleges, és nem a realizmus: a Saints Row IV ugyanis megint felforgatja a sandbox játékok műfaját, senkit és semmit nem kímélve! Az egész kaland közben pedig tonnányi szórakozásban és izgalomban lesz részed: ha kedveled ezt a stílust, akkor rendeld elő a játékot még Ma!
Saints Row IV PS3 (Saints Row 4)

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére