Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

One Piece: Pirate Warriors 2 PS3 Gyűjtői Kiadás

One Piece: Pirate Warriors 2 PS3 Collector's Edition
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
12.990 Ft
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás

A CSOMAG TARTALMA:

- One Piece: Pirate Warriors 2 játékszoftver
- Lufy figura

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 2 ISMERTETŐ:

A KOEI több, mint másfél évtizede ontja magából a különböző Dynasty Warriors-játékokat, amelyek néhány éve már nem ragaszkodnak a hagyományos történelmi korszakhoz és egyre bátrabb, egyre merészebb változtatásokat eszközölnek az egyébként igen szórakoztató játékmenetben. Először még csak szamurájos verzióra kellett gondolni az ilyen mellékszálak kapcsán, mára azonban már belelendültek a fejlesztők: akadt már Fist of The North Star, Gundam, vagy éppen One Piece-adaptáció is. Ez utóbbi annyira sikeres lett, hogy már itt is a folytatás, ami 2013-ban fog megjelenni!

A One Piece: PIrate Warriors 2 egy igazán frenetikus videojáték, ami abszolút bátran meri felhasználni a világszerte ismert és szeretett manga-sorozat jellegzetességeit. A One Piece-ben az emberi korlátokat rég maguk mögött hagyó kalózok és harcosok kalandját élheted át, főszerepben a Devil Fruitnak köszönhetően igen furcsa ruganyosságáról híres Luffy-vel!

A One Piece: Pirate Warriors 2 tehát a Dynasty Warriors játékok alapjára épít! Ez azt jelenti, hogy pályáról pályára haladva kell az általad választott karakterrel egyre több és több ellenfelet eltenni láb alól - itt pedig nem egy-két ellenfélre kell gondolni, hanem több száz, több ezer emberre vagy szörnyetegre! A játékban különleges mozdulatok egész garmadája várja majd, hogy aktiváld őket: ezek a mozdulatok egészen más és más hatékonysággal bírnak, attól függően, hogy éppen milyen helyzetben használod őket. Ez a stílus elsőre nem tűnik túl izgalmasnak, pedig valójában az egyik legszórakoztatóbbak közé tartozik, amint megszoktuk jellegzetességeit. Néhány pálya után egyre hatékonyabban haladsz előre, egyre jobban kiismered majd karaktered határait - ekkor kezdhetnek majd igazán félni Tőled ellenfeleid!A One Piece: Pirate Warriors 2 igen komoly változatossággal bír, hiszen több választható karaktert is irányíthatsz, akik a manga (és persze az abból készített anime) legismertebb és legnépszerűbb hősei, a rájuk oly jellemző mozgásokkal és jellegzetességekkel. Mindezekhez igen látványos, teljesen rajzfilmszerű grafika is társul: a fejlesztők az első Pirate Warriors óta még tovább fejlesztették a látványvilágot! A One PIece: Pirate Warriors 2 tökéletes szórakozást nyújthat majd számodra akkor, ha ismered a One Piece történetét, vagy ha csak szimplán szereted a Dynasty Warriors-féle játékokat: mindkét esetben jó pár hétre leköthet majd a KOEI új játéka!
One Piece: Pirate Warriors 2 PS3 Collector's Edition

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére