Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Metal Gear Solid V Phantom Pain Vásárlás (PS3)

Metal Gear Solid V Phantom Pain PS3 (MGS5) Day One Edition
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
13.990 Ft
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás

Metal Gear Solid V: Phantom Pain - Ismertető:

A Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots és a Metal Gear Solid HD Collection megjelenése után újabb MGS játék eljövetelére készülhetsz 2014-ben. Hideo Kojima, a sorozat legendás megalkotója egy minden eddiginél nagyobb fába vágta a fejszéjét, ez pedig meg is látszik a Metal Gear Solid V: Phantom Pain minden elemén. Teljesen új grafikus motor, átalakított játékmenet, és persze a már megszokott minőségű, fordulatokkal teli történet: jön a Phantom Pain!

PS3 Metal Gear Solid V előrendelés

A Phantom Pain ezúttal közvetlenül a legutolsó MGS epizódot, a Peace Walkert követi, már ami a történetet illeti. A főszereplő ismét Naked Snake (akit később Big Boss néven ismerhetnek meg a játékosok), aki fogva tartott bajtársak után nyomozva keveredik egy Kubában létrehozott titkos amerikai bázisra, hogy aztán az itt kialakult tűzharcban olyan sérüléseket szenvedjen, ami több évnyi kómát eredményez majd a legendás harcos számára. A Metal Gear Solid 5 története ekkor kezdődik el igazán: 1984-ben járunk, Afganisztánban, Naked Snake pedig egy teljesen új háború részleteibe nyerhet bepillantást - és megjelenik egy régi ismerőse is, Revolver Ocelot! A játék története természetesen a Hideo Kojimára jellemző fordulatokkal és elvont izgalmakkal lesz megspékelve, túl sokat pedig még mi sem tudunk róla, hiszen az MGS játékok része az, hogy a legfontosabb eseményeket a játék megjelenééig nem is mutatják be a fejlesztők.

MGS5 phantom pain screenshot ps3 playstation 3 MGS5 megjelenés

Amiről azonban már sokat tudunk, az a játékmenet, ami igen sokat változott a Metal Gear Solid 4 megjelenése óta - előnyére. A Phantom Pain az új FOX Engine minden erejét kihasználja - és persze ezzel együtt a Playtation 3-adat is maximálisan megdolgoztatja majd -, a Konami illetékesei pedig egészen bámulatos helyszíneket alakítottak ki. Már az E3-as demóban lehetett látni, ahogy a lóháton lovaglás döbbenetesen szép, szinte már a következő generációs masinák vagy a jobb pécék képességeit idézi, a bejárható területek méretéről nem is beszélve. A katonai bázisokon pedig továbbra is kulcsfontosságú lesz az őrök útvonalainak kiismerése, a "biztonságos" helyek kiaknázása, és persze az ezúttal igen jól megoldott közelharc használata, ha arra kerülne sor. Az MGS5 szórakoztatóbb lesz lopakodós játékként, mint elődei, és akciójátéknak sem lesz utolsó, ha úgy akarod játszani azt. Mert a Metal Gear Solid sorozat mindig is erről volt híres: játékosa válogatja, hogy Rambóként, vagy a lopakodás mestereként játsszuk-e végig. Lehetsz mészáros, a halált gondolkodás nélkül osztó katona, de lehetsz békésebb típus is, aki ölni csak akkor fog, ha tényleg nincs semmilyen alternatívája.

A Metal Gear Solid V: Phantom Pain sok szempontból még mindig egy hatalmas kérdőjel - amit azonban eddig látni és tudni lehet róla, az azt mutatja, hogy Hideo Kojima és lelkes fejlesztőcsapata a jelenlegi konzolgeneráció egyik legjobb játékélményét főzi már jó pár éve az Üstjében! Ha szereted a sorozatot, akkor nem is kérdéses, hogy előrendeled-e az ötödik részt, ha pedig eddig nem tetszettek a korábbi MGS-ek megoldásai, akkor az MGS5 rendelkezik annyi újdonsággal és változtatással, hogy akár Te is megfontold a vásárlást!

Metal Gear Solid V Phantom Pain PS3 (MGS5) Day One Edition

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére