Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Lost Planet 3 Vásárlás PS3

Lost Planet 3 PS3
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
3.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

Előrendelői ajándék:

Freedom Fighter DLC: 5 db egyedi multiplayer karakter, 2 nagyobb volumenű fejlesztés

LOST PLANET - ISMERTETŐ:

Az eredeti Lost Planet forradalmi, már-már korszakalkotó játéknak számított. Miért? Mert a Capcom az elsők közt mert bátran hozzányúlni a 2000-es évek közepén nem sok újat mutató akciójátékok zsáneréhez, és a hagyományos lövöldözés mellé robotos csatákat és a csáklya használatára alaposan építő "térbeli" harcokat adtak a játékosoknak - mindezt pedig pompás, korábban sehol nem látott grafika mellett. A Lost Planet egy közkedvelt klasszikussá vált, ezt a bravúrt azonban a folytatás már nem tudta megismételni. Ennek okait nehéz lenne kitalálni, az azonban biztos, hogy a teljes környezetváltás (a jeges bolygó felolvadása, a trópusi környezet) és a játék struktúrájának megváltoztatása nem tett jót a Lost Planet imázsának. A Capcom most úgy döntött, hogy kijavítják a hibát, az augusztus végén érkező Lost Planet 3-mal.


A Lost Planet 3 visszanyúl a játék sikeres, jól kialakított alapjaihoz: nem csak játékmenet, de idő szempontjából is! A Lost Planet 3 története ugyanis az első rész előtt játszódik. A helyszín: az E.V. III-as bolygó, amit éppen most kezd az emberiség bányászati célokból "meghódítani". Azt azonban, hogy pontosan milyen rémségek rejlenek a jéggé fagyott felszín alatt, még nem sejti sem a bányászattal foglalkozó kolonizáló cég, és az első bátor vállalkozók sem - így nem is készültek halálos robotokkal, hogy megvédjék majd magukat. A Lost Planet 3-ban így jóval komolyabb izgalmakra számíthatsz majd, hiszen a harcra egyáltalán nem készülő bányászok a fúrófejekkel és csákányokkal ellátott gépeket használhatják majd csak arra, hogy megvédjék magukat a szörnyek támadásai ellen!


A Lost Planet harmadik része több szempontból is egy komoly irányváltást jelent a sorozat számára. A második rész után a Capcom úgy döntött, hogy kiadja a játék fejlesztését egy külsős csapatnak - pont úgy, mint az igen jól sikerült DmC-t -, a Spark Unlimited fejlesztői pedig Capcomos felügyelett mellett igyekezett visszanyúlni azokhoz a megoldásokhoz, amelyek az első Lost Planet részt annyira nagyszerűvé tettek. A játék megjelenítésére nem lesz majd panasz, hiszen a hármas számú Unreal engine-re építenek (Gears of War trilógia, Batman játékok, stb), ami az elmúlt években igencsak bebizonyította, hogy első osztályú látványvilágo képes kihozni az Xbox 360-ból és a PlayStation 3-ból egyaránt. Természetesen ismét lesz többjátékos mód is, erről azonban még annyira sokat nem tudni. Ami biztos, hogy ha az első Lost Planetet szeretted, de a második rész már nem jött be annyira, akkor érdemes lesz felkészülnöd a harmadik részre, ami ismét visszahozza majd a régi hangulatot!
Lost Planet 3 PS3

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére