Lego Indiana Jones 2 PS3 Essentials

Lego Indiana Jones 2 PS3 Essentials
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
NEM RENDELHETŐ
A Lego Indiana Jones 2 PS3 Essentials már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Lego Indiana Jones 2 PS3 Essentials vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
-66%
-66
Eredeti ár:
11890 Ft
Bruttó ár:
3990 Ft
Státusz:
Raktáron
 

Lego Indiana Jones 2 PS3 Essentials ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető:

A Lego videójátékok néhány éve kezdtek el megjelenni, az emberek pedig szerették ezt a különleges, de mégis látványos grafikai stílust, a megannyi humoros jelenetre, poénra alkamalt adó környezetet, és úgy általában a „Lego-hangulatot”. A sorozat tehát folytatódott, a Lego Indiana Jones pedig egyszerre fog bejönni a Lego sorozat kedvelőinek, és azoknak, akik nagy Indiana Jones rajongónak tartják magukat. Hogy minden poén bejöjjön, hogy a játékot maradéktalanul élvezzük, ahhoz szükség lesz az Indy-filmek ismeretére – de éppen ezért a rajongó nagyon imádni fogják ezt a Lego-videójátékot is.

A Lego Indiana Jones 2 garantáltan életed egyik legmókásabb kalandja lesz, ugyanis a játékot készítő Travellers Tale már rutinosan mozog a LEGO témájú feldolgozások világában – gondoljunk csak a LEGO Star Wars sorozatra, vagy az első három Indy filmet alapul vevő első részre. Természetesen ezúttal is a sármos kincsvadász, Indiana Jones bőrébe bújva vethetjük magunkat a kihívásokkal teli kalandba, hogy sikeresen átjussunk a legutolsó, negyedik film (Kristálykoponya királysága) eseményeit feldolgozó veszélyes és szövevényes ösvényén. Persze – ahogyan azt már megszokhattuk, utunk során rengeteg móka és kacagás is vár ránk ebben a platformer műfajú alkotásban, ráadásul rengeteg rejtett bónusz, megnyitható karakter is színesíteni fogja kalandozásunkat. Mire vársz még? Rendeld meg a játékot és bújj Indy bőrébe, vedd fel a harcot nemeziseivel és szerezd meg a legfényesebb kincseket!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a LEGO Indiana Jones 2-t és ha igen, kinek ajánlott?

A LEGO Indiana Jones 2 remek választás lehet mindenkinek – akár kisgyermekeknek is -, hiszen egy igen népszerű témát dolgoz fel, s ami a legfontosabb mindenféle vér és brutalitás nélkül kínálja azt. A játékban rengeteg a filmből is ismert figurát irányíthat a játékos, felfedezheti az ott látott helyszíneket, maga is átélheti a film kalandjait, és megküzdhet a negatív hősökkel. A játék törekszik rá, hogy nyelvismerettől függetlenül mindenki értse a sztorit, ezért leginkább gesztikulálva, képekbe öntve meséli el azt. Ajándékba tehát azoknak ajánljuk igazán, akik szeretik a klasszikus mászkálós, gyűjtögetős LEGO-s témájú, mókás videojátékokat, és/vagy rajongói az Indiana Jones filmeknek.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére