Hori Tekken 6 Wireless Arcade Stick Bundle PS3

Hori Tekken 6 Wireless Arcade Stick Bundle PS3
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Hori Tekken 6 Wireless Arcade Stick Bundle PS3 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Hori Tekken 6 Wireless Arcade Stick Bundle PS3 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verekedős játékaink között:

Hori Tekken 6 Wireless Arcade Stick Bundle PS3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Tekken hatodik részében a harc az eddigiekhez hasonló módon megy – két harcos, egy törhető elemekkel és néhol több szinttel kialakított aréna, és rengeteg, rengeteg mozdulat, kombó, trükk. A hatos rész három fontos újítást tesz hozzá a játékmenethez. Az első a Rage rendszer. Az a játékos, aki 5-10% életerőn marad az egyes menetek végén, hatalmas bónuszt kaphat hozzá a támadásaihoz, könyörtelen ellenséggé válva. Ez a játékmeneten sokat nem módosít, hiszen ilyen mennyiségű életerőn ücsörögni nem lehet, egy vagy két bekapott ütés már halálos – arra azonban jó, hogy az izgalmat a meccs ezen szakaszában tovább fokozza. A második a továbbfejlesztett pályák: még több törhető elem és újfajta részek kerültek be a pályákba, még fontosabbá téve azt, hogy merre is megyünk, vagy hová szorítjuk az ellenfelet. Végül: a hosszú, levegőből zuhanó ellenféllel való kombózást még tovább húzhatjuk, hiszen bekerültek a játékba a bounce támadások, amelyek egy, a már földön fekvő ellent löknek újra a levegőbe, további támadásokat engedélyezve. Még halálosabb kombók, még kevesebb lehetőség a hibázásra.

A Tekken 6 visszatérni látszik, hogy ismét kötelező módon befészkelje magát az Xbox 360-ak és a PlayStation 3-ak lemezmeghajtóiba, és onnan ne is nagyon távozzon hosszú heteken át. A játékban az online mód kínálja a valódi, hosszútávú tartalmat (és persze a Tekken Force beat'em'up stílusú játékmódja, amelyet többen is játszhatunk, akár online is – de ez továbbra is inkább csak kiegészítés, egyfajta előétel a főfogás előtt) kínál azoknak, akik szeretik összemérni tudásukat valódi, élő ellefelekkel. Ennek megfelelően már induláskor elérhető lesz minden karakter, hogy probléma nélkül elkezdhessünk gyakorolni azzal, akit a kedvencünknek tartunk. A Namco a sikeres Soul Calibur IV után most a Tekken hatodik részét indítja útjára két héten belül: a minőségre egy szavunk sem lehet az arcade verzió alapján – most már csak a magyar játékosokon múlik, hogy egy pezsgő hazai közösség alakuljon ki, amely több hónappal a játék megjelenése után is aktív marad.

Az Arcade Stick egy nagyon precíz, leginkább a verekedős játékokhoz és a felülnézetes lövöldözős játékhokhoz használt kiegészítő. A Tekken 6 wireless arcade stick a Hori által elkészített darab, ami egyaránt kompatibilis a PC-vel és a PlayStation 3-al is. Bár pár éve csak és kizárólag emulátorokkal elindított régebbi játékok irányítására lehetett használni , az elmúlt néhány évben azért alaposabban felpörgött a piac, és többek között olyan kiváló verekedős játékok jelentek meg pc-re, mint a BlazBlue: Calamity Trigger, vagy a Capcom legendás új verekedős játéka ,a Street Fighter IV.

A Tekken 6 Arcade Stick Bundle tökéletes lehetőség arra, hogy az elmúlt évek egyik legjobb verekedős játékát az irányítás valódi formájával, a játéktermeket idéző Tekken 6 témájú Hori Wireless stickkel próbáljuk ki.

A csomag tartalma:
-Angol nyelvű Tekken 6 szoftver (Ps3-ra)
-Hori Wireless Arcade Stick, az arcade stick PC-n is használható!!
(8 gomb + Start + Pause + PS3, square gate stick) 
-Hori Wireless Reciever (USB)


KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Tekken 6 Arcade Stick termékismertető és akció!
 - Tekken 6 Arcade Stick termékismertető és akció!
A modern és a korabeli konzolgépekhez adott kontrollerek, távirányítók, vagy nevezzük őket akárhogyan, mindig is azt a célt szolgálták, hogy az adott játékgépre megjelenő videójátékok mindegyikét irányítani tudjuk vele. Mint minden általános célra használt eszköz, így egyik ilyen irányító sem lehetett tökéletesen jó, teljesen kifogástalan minden játékstílushoz - arra azonban persze elegek voltak, hogy egy bizonyos szinten bármilyen játékhoz használni lehessen őket. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére