Hitman Absolution Professional Edition PS3

Hitman Absolution Professional Edition PS3
Státusz: Jelenleg nem elérhető
Platform: Retro
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
 
Ár hamarosan
A termék szállítási díja: 500 Ft
Nézz vissza később, hogy megtudd hány pont jár érte.

Hitman Absolution Professional Edition PS3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A PROFESSIONAL EDITION TARTALMA:


- Külső doboz
- Keménykötésű művészeti album artwork képekkel, információkkal
- Hogyan készült DVD
- Agency Gun Pack DLC fegyvercsomag, melynek tartalma: Agency Jagd P22G modern csúcskategóriás pisztoly, Agency HX UMP nagy kaliberű félautomata fegyver és Agency SPS 12 félautomata shotgun.
 
INFORMÁCIÓK A JÁTÉKRÓL, FONTOS TUDNIVALÓK:


Hitman játékkal utoljára 2006-ban találkozhattunk: A Blood Money óta eltelt 6 év alatt a széria igen nagy változásokon esett át - többek között átment egy kiadóváltáson (Az Eidost megvette a Square Enix) és elég erőt gyűjtött ahhoz, hogy minden téren megújulva térjen vissza!

Az Absolution fejlesztése 2007-ben vette kezdetét és az alatta duruzsoló motor (Glacier 2) erőteljes vizualitásra, továbbá rengeteg új és tradicionális játékmechanikai megoldásokra is képes lesz, így úgy tűnik minden adott ahhoz, hogy egy igen minőségi és kiforrott programot kapjunk idén novemberben.
FŐBB ÚJÍTÁSOK:A 47-es ügynök repertoárja igen nagy bővítésen ment keresztül: A játékban végre megfelelő módon használhatunk fedezékeket (akár élő pajzsként is használhatunk embereket!), felkapaszkodhatunk épületszárnyakon, párkányokon, liftek tetejére mászhatunk, Sam Fisher módjára megbújhatunk a sötétebb sarkokban, illetve rengeteg tárgyat is bevethetünk a célpont kiiktatása érdekében (Pl. fejbe vághatjuk egy vázával, stb.).

Természetesen vizualitásában is nagyot lép előre a játék, amiről az alant elterülő videót szemügyre véve Ti is megbizonyosodhattok! A HITMAN: ABSOLUTION az Eredeti Bérgyilkos történetét követve eddigi legszemélyesebb megbízatását tárja elénk. Az Ügynökségtől tőrbe csalva, a rendőrség által űzve, a 47-es Ügynök egy korrupt és torz világban próbálja meg saját megváltását elérni.

  • A Glacier 2™ technológiával a HITMAN: ABSOLUTION az alapoktól úgy lett megtervezve, hogy moziszerű történetet, teljesen egyedi művészeti vezetést és egyedülálló játékmenetet és hangzást kaphasson.
  • Cselekvési szabadság: Cserkészd be a célpontot, harcolj velük szemtől-szemben vagy alkalmazkodj a környezedhez. 47-es Ügynökként a döntés a kezedben van, a lehetőségeket a hihetetlenül fejlett játékmechanika és az úttörő mesterséges intelligencia garantálja.
  • Vegyél részt egy élő, lélegző világban: A Hitman: Absolution világában minden pillanat külön történetté válhat - az egyedi karakterek, gazdag nyelvezet és Hollywood-i filmeket idéző alakítások olyan játékélményt alkotnak, ami semmihez sem hasonlítható.
  • Álruhák: 47-es Ügynökként bárki, akivel találkozol, potenciális áldozatod. Ártalmatlanítsd a célszemélyt, lopd el ruhájukat és használd ösztöneidet, hogy beolvadj a tömegbe és megtéveszd ellenségeidet.
  • Ösztön mód (Instinct Mode): Lásd a világot a 47-es Ügynök szemeivel és válj a világ leghalálosabb bérgyilkosává. Az Ösztön Mód segítségével előre megérezheted az ellenség mozgását, új gyilkolási módokat fedezhetsz el és nagy teljesítményű fegyvereket használhatsz halálos pontossággal.
INFORMÁCIÓK A JÁTÉK KIADÓJÁRÓL:


A koppenhágai székhelyű, Dán nemzetiségű IO Interactive 1998 óta van jelen a videojáték piacon, és az elmúlt tizenöt évben csupa minőségi programmal kényeztettek minket: Az Ő nevükhöz fűzodik például a Hitman széria eddigi 4 epizódja, de szintén hozzájuk kapcsolható a rendkívül népszerű Kane & Lynch franchise. Az elmúlt években több kiadóváltáson is átesett a fejlesztőcsapat, jelenleg pedig a Square Enix égisze alatt ténykednek, mely név már önmagában garancia a sikerre.

 

A KÉRDÉS, ÉRDEMES-E AJÁNDÉKBA VENNI A JÁTÉKOT ÉS HA IGEN, KINEK AJÁNLOTT?


A Hitman Absolution egy népszerű, több, mint 10 éves múltra visszatekintő harmadik személy nézetű „lopakodós” akciójáték, melyben a játékos egy 47-es kódnevű bérgyilkos bőrébe bújva oldhat meg feladatokat, iktathat ki célpontokat, göngyölíthet fel rejtélyes ügyeket. Az erőszakos játékmenet és alapötlet miatt ajánljuk minden olyan 18 évet betöltött játékosnak, aki szereti a lassabb sodrású akciójátékokat, melyben nem a pörgés, a folyamatos „rambózás” dominál, hanem a gondolkodtatóbb, csendesebb gyilkosságok abszolválása a cél. A Hitman Absolution egy igazán minőségi alkotás, egy olyan produktum, melynek minden, a szériáért rajongó játékos gyűjteményében ott a helye!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére