Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Heavy Rain Move Edition Essentials PS3 (Move kompatibilis) Vásárlás

Heavy Rain Move Edition Essentials PS3 (Move kompatibilis)
Státusz: Rendelhető
Move szenzor szükséges
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Kaland
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
4.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

HEAVY RAIN ISMERTETŐ:

A Quantic Dreams fejlesztőcsapata néhány évvel ezelőtt híressé vált arról, hogy játékaikban túlmutattak a videojátékok megszokott témáin: míg máshol a lövöldözés, verekedés, ugrándozás szentháromsága előtt hódoltak a játékosok, addig az Omikron vagy épp a Fahrenheit a morál, a psziché, a társadalom problémáit és lehetőségeit firtatta, igen felnőtt megközelítésben. Nem véletlen hát, hogy a csak és kizárólag PlayStation 3-ra készített Heavy Rain ekkora sikernek örvendett: ez a játék ugyanis nem csak érdekes és elgondolkodtató történettel, de roppant látványos grafikával is rendelkezik!


A Heavy Rain egy interaktív, akció-elemekkel vegyített kalandjáték, amiben a változó jelenetek alatt más és más karaktereket irányíthatsz. Az igen sötét történet középpontjában egy sorozatgyilkos, az "Origami Killer" áll, aki több különböző emberre is egészen más hatással lesz a játék során: a külső konfliktusok belső problémákat tárnak fel, miközben az események egyre nagyobb tempóban sodornak magával....bizony, nem akarjuk elárulni a végkifejletet (főleg úgy nem, hogy több különböző "megnyerés" is elérhető a játék végigjátszásakor, döntéseinktől függően), de egy biztos: a Heavy Rain az első perctől az utolsóig egy magával ragadó, izgalmas élmény lesz - csak és kizárólag felnőtt játékosok részére!

A Heavy Rain a PlayStation 3 egyik ékességének tekinthető, hiszen elképesztő részletességű karaktermodellek, döbbenetesen jó animációk, és bámulatos összkép jellemzi a grafikai oldalt: ha tehát szereted a kalandjátékokat, vagy a thrillerek/krimik műfaját, akkor igazán kár lenne kihagynod a 2010 egyik legjobbjaként számon tartott Heavy Raint! Az Essentials változatban ráadásul már a PS Move Edition található meg, ami egy plusz bővítésként már kompatibilis a PlayStation Move irányítóval is!
Heavy Rain Move Edition Essentials PS3 (Move kompatibilis)

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére