Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Grand Theft Auto V PS3 (GTA 5) vásárlás

Grand Theft Auto V PS3 (GTA 5)
Státusz: Raktáron
8gb kötelező install tárhely szükséges
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
-19
Eredeti ár:
9890 Ft
Bruttó ár:

7.990 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft

GRAND THEFT AUTO 5 (GTA 5) ISMERTETŐ:

A Rockstar Games fejlesztői tíz éve folyamatosan lázban tartják a világot: a Grand Theft Auto harmadik részének megjelenése óta ők a császárai a sandbox játékok műfajának. A Rockstar mindezek mellett híres arról is, hogy a döbbenetesen jó játékaik sokáig készülnek: lassan öt éve már annak, hogy utóljára egy új GTA játékban mélyedhettél el. Egészen szeptemberig: ekkor megjelenik ugyanis a GRAND THEFT AUTO 5!

GTA 5 PS3 előrendelés

A Grand Theft Auto 5 egy igazán különleges alkotás, ami maximálisan kihasználja a PlayStation 3 képességeit, legyen szó tárhelyről, memóriáról, vagy a Cell processzor rejtett tartalékairól. A játék méretei hatalmasak: a GTA 5 Los Santos városa mellett annak környékét is teljesen szabadon bejárhatod, ez pedig azt jelenti, hogy hegymászás,vadvízi evezés, úszkálás, erdei túra egyaránt szerepelhet a terveid között. Mert ez egy ilyen játék: az egyik pillanatban vadul akciózól a város szívében, robbanások és lövedékek közt lavírozva, a másikban pedig a naplementét csodálod. Ez a legendás Grand Theft Auto-hangulat!

A GTA 5 nem csak a méretek vagy a szabadidős tevékenységek frontján képes meglepetéseket okozni: a játékmenet is teljesen új, modern külsőt (és belsőt) kapott. Az eddigi lövöldözés helyett tucatnyi fegyvert alkalmazó, igen precíz célzást és taktikázást tesz lehetővé az új harcrendszer, ami sokakat a Max Payne 3-ra emlékeztet - ez utóbbi nem is lenne gond egyébként, hiszen ha valami, akkor egy precíz, változatos lövöldözés már igazán ráfért a GTA-játékokra!

Grand Theft Auto 5 PS3 gameplay kép 01 Grand Theft Auto 5 PS3 gameplay kép 02

Mindezek mellett pedig komoly változás történt a játék történetében és felépítésében is: az eddigi egy főszereplő helyett immáron három szereplő kalandjait élheted majd át. Michael, Franklin és Trevor mind elképesztően furcsa fazonok, és egyikük múltja sem makulátlan: csak és kizárólag a pénz szeretete motiválja őket, így a rendszeres bankrablást képzelik el megélhetési forrásként. Egyre komolyabb rablások, egyre komolyabb kihívás, és persze egyre több komplikáció: ezekre kell számítanod! A három szereplő között raádásul szinte bármikor szabadon válthatsz majd, így a több szereplős küldetésekben az egyes feladatok elvégzését nem kell teljesen a gépi intelligenciára bíznod!

Hatalmas tartalom, brutális látványvilág, szórakoztató kalandok, és jó akció: a Grand Theft Auto 5 a PlayStation 3 legnagyobb, legszebb, legösszetettebb játékának igérkezik. Ha csak egy kicsit is kedveled ezt a műfajt, akkor ezt a játékot nem hagyhatod ki!
Grand Theft Auto V PS3 (GTA 5)

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Ismét raktáron, kapható a Grand Theft Auto 5!
 - Ismét raktáron, kapható a Grand Theft Auto 5!
Jövő héten érkezik a milliók által várt új Rockstar Games-játék, a Grand Theft Auto 5. Készítsd be az italokat, vedd ki a szabadságodat, hiszen szeptember tizenhetedikétől elmerülhetsz Los Santos egyedi, néhol idilli, néhol pedig igencsak pokoli világában! Tovább...
Grand Theft Auto V: Befutottak az első infók a játékról!
 - Grand Theft Auto V: Befutottak az első infók a játékról!
Az elmúlt években hatalmas csend uralkodott a Rockstar háza táján. Azt ugyan lehetett sejteni, hogy olyan nagyágyúk után, mint a GTA IV vagy a Red Dead Redemption, a csapatok biztosan készülnek valami új játékkal - de semmilyen információ nem szivárgott ki ezekből. Egészen mostanáig. A GTA V-ről eddig csupán annyit tudtunk, hogy 2013-ban érkezik meg, PS3-ra és 360-ra - most azonban befutottak végre az első fontosabb információk is. Készülj, mert nagyon úgy néz ki, hogy a Rockstar a generáció legnagyobb dobását fogja összehozni a Grand Theft Auto ötödik részével! Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére