Grand Theft Auto V (GTA 5) PS3

Grand Theft Auto V (GTA 5) PS3
Státusz: Jelenleg nem elérhető
Platform: Retro
Korhatár: 18 év felett
Jótállás:
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
 
Ár hamarosan
A termék szállítási díja: 500 Ft
Nézz vissza később, hogy megtudd hány pont jár érte.

Grand Theft Auto V (GTA 5) PS3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Hatalmas bejárható területekkel rendelkező akciójátékra vágysz? Esetleg szereted saját magad eldönteni, hogy éppen merre kalandozol a játékon belül? A Rockstar Games egyik legnagyobb játéka, a Grand Theft Auto V nemcsak grafikai fronton, de tartalmi szempontból is elkápráztatja a nagyközönséget!

Grand Theft Auto V GTA 5 PS3 playstationA bűnözők életstílusát felmagasztaló játék alatt egy olyan grafikus motor dübörög, amely maximálisan kihasználja a PlayStation 3 még eddig kiaknázatlan tartalékait is. A GTA 5 még évek múlva is azon játékok közé fog tartozni, amelyet egy generáció csúcsaként szokás emlegetni. A Grand Theft Auto hagyományait folytató ötödik részben Los Santos városát járhatod majd be teljes terjedelmében, a történet pedig öt évvel a negyed rész eseményei után folytatódik. Ezúttal három főszereplő közül választhatsz: Michael De Santa, egy bűnözésbe visszatért professzionális bankrabló, Franklin Clinton, egy ereje teljében lévő fiatal, aki a kormány mögött érzi igazán otthon magát, és Tervor Phillips, Michael legjobb barátja, aki egy forrófejű pszichopata is egyben. A játék folyamán megismerheted történetüket, amely a különböző bevetések alkalmával lassan egymásba fonódik, illetve váltogathatsz is köztük, így nem kell a játék elején egy karakter mellett letenned a voksodat.

A Grand Theft Auto ötödik része minden eddiginél több öltöztetési lehetőséget tartalmaz, így a karaktereket a ízlésednek megfelelően alakíthatod. Új szabadidős tevékenységek is elérhetőek, mint például a jóga, tenisz, vagy ejtőernyőzés, amelyekkel nemcsak az időt ütheted el, de fejlesztheted is a karakterek képességeinek valamelyikét. A készítők nem feledkeztek el a többjátékos lehetőségről sem: az ötödik rész belépést biztosít a GTA Online világába is, amely pár hónappal az ötödik rész eseményei előtt játszódik. Egy multiplayer játékon belül egyszerre 16-an garázdálkodhattok szabadon Los Santos városában, ahol küldetéseket teljesítve tehetsz szert minél nagyobb hírnévre (Reputation Points). Ahogy az egy felnőtt lövöldöző akciójátékhoz illik a fegyverek széles tárháza sem maradhat el, illetve több új autó is bekerült a játékba, amelyek csak arra várnak, hogy elcsend őket jogos tulajdonosuktól. De bűnözőként sem lesz egyszerű a dolgod: a küldetések között bizony akadnak majd embert próbálóak, illetve ha túl könnyelmű vagy, kegyetlenül rád tapadhat a rendőrség!

A GTA 5 a generáció legkiemelkedőbb, óriási tartalommal és egyedülálló grafikával rendelkező játéka, amely kötelező darab a műfaj kedvelő számára. Ha kedveled a durva és realista sandbox játékokat, amely a lehető legnagyobb szabadságot igyekszik biztosítani a játékosoknak, akkor bizony egy kötelező darabbal van dolgod a Grand Theft Auto 5 személyében!
 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére