Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Gran Turismo 6 (GT6) Vásárlás PS3

Gran Turismo 6 (GT6) PS3 (magyar nyelven)
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Verseny
Nyelv: teljes szinkron + felirattal
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

A CSOMAG TARTALMA, ELŐRENDELŐI AJÁNDÉKOK:

A következő ingame autók:
 • GT-R NISMO GT3 15th Anniversary Edition
 • R8 LMS ultra 15th Anniversary Edition
 • Corvette Stingray (C7) 15th Anniversary Edition
 • Model S Signature Performance 15th Anniversary Edition
 • Viper GTS 15th Anniversary Edition

Ezen felül: 1,000,000, a játékban felhasználható kredit aktivációs kódját is megkapod, ha előrendeled a GT 6-ot!
Ajándék poszter!

A JÁTÉK MAGYAR SZINKRONNAL ÉRKEZIK!

GRAN TURISMO 6 ISMERTETŐ:

A Sony legnépszerűbb sorozata, a Gran Turismo idén folytatódik: a kiadó japán részlege (az SCEJ) ugyanis bejelentette a Gran Turismo sorozat 15.-ik évfordulóján (még 2013-ban) megjelenő új játékát, a Gran Turismo 6-ot.

A Gran Turismo 6 követi a sorozat hagyományait: eddig minden PlayStation konzol két Gran Turismo-játékot kapott, és eddig mindig az adott konzolra érkező második rész (PS1: Gran Turismo 2, PS2: Gran Turismo 4) tartalmazta az eddig elérhető legtöbb autót, ezen felül pedig a minőség is kiforrottabb, még jobb volt, mint az elődnél. A Polyphony Digital fejlesztői az elmúlt években ugyanis nem csak a Gran Turismo 5-öt foltozták és bővítették, hanem gondoskodtak arról is, hogy a Gran Turismo 6 minden tekintetben a legjobb autós játék legyen a piacon!


A Gran Turismo 6 komoly meglepetéssel kezdte, már a bejelentéskor: a játék alatt egy teljesen újraírt, alaposan felturbózott, a PlayStation 3 képességeit maximálisan kihasználó grafikus motor dübörög majd. Az eddig lemodellezett kocsik adatait persze fel tudják használni, így nem kellett mindent előlről kezdeniük a fejlesztőknek, mégis: az összes megszokott és megszeretett jármű jobban, élethűbben néz majd ki az új játékban. Nem csak az autók estek át megújuláson, hanem a környezet is: a PS3 extrém tartalékai lehetővé tettek olyan apróságokat is, mint például a felkavart falevelek, vagy a különböző részletességű modellek közötti dinamikus váltás - az eredmény egyértelműen egy jobb, látványosabb, akadozásoktól mentes grafika lesz.

Beszéljünk most azonban az eddig megismert konkrét számokról is: ezek jelentik ugyanis a Gran Turismo játékok esetében a játék gerincét, a tartalmi vázat! A Gran Turismo 6 világában összesen 33 különböző helyszínt járhatunk be, ami több, mint hetven különböző versenypályát jelent. (Ez ugye már most több, mint amit a Gran Turismo 5 kínált számodra!). Természetesen nem csak a pályák és a helyszínek száma emelkedett szépen, hanem az autóválaszték is! A Gran Turismo 6 nem csak, hogy tartalmazza az eddigi összes Gran Turismo 5-ös járgányt, de igen szép számmal rá is licitál arra: a GT6-ban nem kevesebb, mint 1200 autó közül választhatsz majd. Persze csak akkor, ha előbb megszerzed őket, ami nem egy két délutános kaland lesz, de nem ám!

A Gran Turismo 6 fejlesztőcsapata tisztában van azzal, hogy manapság mik az alapelvárások egy modern autóversenyzős játékkal szemben, így azoknak is megfelelnek majd. Sokkal gyorsabb, áttekinthetőbb menürendszer cseréli le az elődben lévőt, új online funkciók csatlakoznak a korábbiakhoz, alaposan kibővül a Gran Turismo Pályaszerkesztő is .... és hogy a legjobbat a végére hagyjuk: lehetőséged lesz az autók szabadabb testreszabására is - ez pedig a tuningok és a festés színének megváltoztatásán túl más opciókkal is jár majd.
Gran Turismo 6 (GT6) PS3 (magyar nyelven)

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére