Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

God of War: Ascension PS3 Vásárlás

God of War: Ascension PS3
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
7.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

GOD OF WAR ASCENSION ISMERTETŐ:

A Sony egyik legnépszerűbb játéksorozata, a God of War egy teljes trilógiát élt meg a PlayStation 2 és PlayStation 3 konzolokon, majd két kiegészítésképpen a PSP is kapott a legendás történet mellékszálaiból. A kaland azonban nem ért, nem érhetett véget ennyivel: 2013 márciusában újra harcba indulhatunk Kratos főszereplésével. Valami azonban megváltozott: ez a kaland nem közvetlen folytatás (a történetet ismerve ezt nehezen is lehetne elképzelni), hanem egy előzmény, egy olyan korszakból, amikor Kratos még nem harcolt olyan erőkkel, amelyek a félisteni, isteni kategóriába emelték őt. A God of War: Ascension ráadásul mindezek mellett teljesen új ötletekkel is bír, hiszen végre komolyabb online multiplayer is bekerült a játékmódok közé, ráadásul nem is akárhogyan!


Az egyjátékos történet tehát a God of War trilógia előzménye lesz - ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kell majd újdonságokra felkészülni. De nem ám! A fejlesztőcsapat ugyanis alaposan lecsiszolta az eddigi játékmenetet: még simább kombókra, még folyamatosabb animációkra kell számítanod, az eddigi "nyomd meg a képernyőn felbukkanó gombot" rendszert pedig lecserélték egy intuitív rendszerre, ahol szimplán csak a megfelelő mozdulattal kell majd reagálnod az ellenfelek támadásaira. A történet maga egészen pontosan tíz évvel az első God of War játék előtt játszódik majd, és Kratos újjászületésének igazán fontos korszakát dolgozza fel: ebben a játékban megtudhatjuk, hogy honnan szerezte a harcos azt a természetfeletti erőt és kitartást, amire szüksége volt ahhoz, hogy ismét a saját ura lehessen. A játék főellenfelei azok a Fúriák lesznek, amelyek a görög mitológiából lettek átemelve, és Árész kötelékeinek megtöréséhez kulcsfontosságú lesz majd a lények legyőzése. Persze ismét epikus, lélegzetelállító harcokra kell számítanod, ebben a God of War mindig is a legjobbnak számított.

A (lentebb alaposabban bemutatott) többjátékos mód mellett tehát csupa izgalom és meglepetés vár majd a legnagyobb God of War-veteránokra is: a tovább finomított és csiszolt harcrendszer mellett még simább játékmenet, még bámulatosabb grafika, és még jobb játékélmény várja a God of War: Ascension harcosait. Az igazán nagy dobást pedig egyértelműen a többjátékos mód jelenti: az egyedi megoldásoknak köszönhetően tényleg egy újszerű élményt kaphatunk majd tavasszal a virtuális csatamezőkre lépve! A God of War: Ascension csak és kizárólag PlayStation 3 platformra jelenik meg, méghozzá március közepén!
A GOD OF WAR: ASCENSION MULTIPLAYER MÓDJA:
A hack'n'slash jellegű játékok esetében mindig is komoly dilemmák merültek fel a többjátékos módok megvalósítása előtt. Hogyan lehetne átalakítani multiplayeres játékká valamit, amiben Te, és csak és kizárólag Te vagy a főszereplő? Különösen igaz volt ez a God of War játékokra, ahol aztán tényleg minden egyetlen karakter elképesztő haragja köré öszpontosult?

A fejlesztők nem próbáltak meg végül választ adni erre a filozófiai jellegű kérdésre. Inkább kikerülték azt! A God of War: Ascension többjátékos módja ugyanis egy maximum nyolc játékost támogató, aréna-alapú rendszer, amiben több különböző játékmódban (Favor of the Gods, Capture the Flag, Deathmatch, stb) csaphatnak össze a játékosok, akik négy isten (Hádész, Árész, Zeusz, Poszeidón) erejét kaphatják "kölcsön", és ezek által férhetnek hozzá a hőseik egyedi képességeihez.

A multiplayer alatt a kamera kicsit kintebb zoomol, így jobban átláthatjuk majd az eseményeket, a harcok pedig egyáltalán nem koncentrálnak majd a mozifilmekre emlékeztető ráközelítésekre és a hosszú videókra - épp ellenkezőleg, folyamatos bunyó és megszakítás nélküli harcok várnak majd a játékosokra. Természetesen a csaták már jól ismert és szeretett God of War-helyszíneken zajlanak majd, így a hangulattal sem lesz majd probléma!

God of War: Ascension PS3
GOD OF WAR: ASCENSION - 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
Vannak játékok, ahol tényleg nem kérdéses, hogy szigorúan csak a felnőtt korosztály számára lehet ajánlani azokat. Ilyen a God of War: Ascension is, ahol a brutális gyilkosságok, a nem visszafogott erőszak és a kifejezetten megrázó jelenetek rendre váltják egymást, szinte pihenés nélkül. A God of War izgalmait a túlzott erőszak és az izgalmas akciójelenetek garantálják, így mindenképpen csak a felnőtt játékosoknak tudjuk ajánlani azt. Nekik is csak akkor, ha bírja a gyomrod a különböző kivégzéseket, csonkolásokat, és hasonló borzalmakat.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére