Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Far Cry The Wild Expedition PS3

Far Cry The Wild Expedition PS3
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: Besorolás alatt
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
8.890 Ft
A termék szállítási díja: 0 Ft
Megvásárlásával +89 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Far Cry The Wild Expedition PS3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A Ubisoft az elmúlt évtizedben nem csak az Assassin's Creed vagy a Rayman játékokkal aratott nagy közönségsikert, de mindenkit meglepett a hihetetlenül magas minőségű Far Cry 3 tavalyi megjelenése is! Ebből az apropóból jelent meg most egy brutálisan jó tartalommal bíró csomag, ami négy, egymástól igencsak eltérő FPS-élményt kínál neked, egyetlen játék áráért!

A csomag a következő játékokat tartalmazza:
  • Far Cry Classic
  • Far Cry 2
  • Far Cry 3
  • Far Cry 3: Blood Dragon

Mind a négy epizód egymástól gyökeresen eltérő hangulattal és játékmenettel rendelkezik. Az első Far Cry még az előző generációs konzolokra jelent meg eredetileg, ez a verzió pedig HD-re húzott, feltuningolt port, az eredeti rész izgalmas játékmenetével, modern köntösben. A fejlesztők már ekkor is szerettek kisérletezni, hiszen a Far Cry 2 gyökeresen eltérő játékmenettel és környezettel bír: Afrikában játszódik a játék, ahol a helyi korrupt hadvezérek elleni harcodban bejárod majd a vadvilágot, a harcosokkal teli tábort, és igazi kóstolót kapsz a szavanna hangulatából! A pozitív fogadtatást követően elkészült Far Cry 3 ismét új vizekre evezett: immáron egy szigetcsoport helyi konfliktusaiba kell beavatkoznod: a korrupció és a zsarnokság természetesen itt is adott, a kérdés már csak az, hogy milyen eszközökkel ragadod majd magadhoz a hatalmat! A Far Cry 3 a 2013-as év egyik legnagyobb meglepetése volt, egészen pompás kalandjaival, szórakoztató online multiplayerével. A csomagnak még mindig nincs vége: megtalálhatod benne még a mini-kiegészítőt, a cyberpunk hangulatú jövőben játszódó Blood Dragont, ami ismét az elődöktől gyökeresen eltérő hangulatával csábít!
 
Far Cry Wild Expedition

Erősen ajánlott csomag tehát a Far Cry: The Wild Expedition, hiszen négy egészen eltérő, de egytől-egyig magas minőséget képviselő játékot kapsz kézhez! A négy játék végigjátszása több hétre leköthet majd, és akkor még a Far Cry 2/3 multijába bele sem kezdtél!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére