Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Far Cry 3 Vásárlás PS3

Far Cry 3 PS3
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

A csomag tartalma:

- Far Cry 3 játékszoftver

FAR CRY 3 BEMUTATÓ

Már 2010 óta tudjuk, hogy a Ubisoft Montreal vezetésével készül a Far Cry 3, ami egy minden eddiginél ambíciózusabb visszatérés lesz a sorozat gyökereihez: a szavanna helyét ismét egy trópusi sziget veszi át, a játék mérete ismét hatalmas lesz, a sandbox FPS által kínált szabadságnál pedig csak az ellenfelek kegyetlensége lesz nagyobb. A Far Cry 3 az idei E3-on bemutatott gameplay jeleneteivel bemutatta, hogy nem riadnak el a szexualitástól és a komoly agressziótól sem - minden adott tehát arra, hogy egy szigorúan felnőtt játékosoknak szóló kalanddal készüljenek az idei őszi megjelenésre.

A Far Cry 3 tízszer akkora méretű területen játszódik majd, mint a korábbi részek - a sziget behatároltsága ellenére sem kell aggódni attól, hogy túl hamar kiismernénk a terepet. A változatos, roppant látványos grafikát ezúttal a Crytek CRYEngine 3 névre hallgató motorja fűti: az eredmény a generáció egyik legjobban kinéző FPS-e lett, hihetetlenül szép növényzettel, látványos árnyékokkal és dinamikus tűzharcokkal: a prezentáció frontján nem fogunk túl sok problémába ütközni. A fejlesztők a fedezékhasználatra és a lopakodásra nagy hangsúlyt fektettek: az ellenfelek jóval többen vannak, mint az ideális egy nyílt tűzharchoz, így minden összecsapás előtt jobban járunk majd, ha alaposan felmérjük a terepet és saját lehetőségeinket. Minden jel arra mutat, hogy a Far Cry 3 valóban a sorozat eddigi legnagyobb, legjobb része lesz - a novemberi megjelenéskor választ kaphatunk minden kérdésünkre ezzel kapcsolatban. Ha szeretnél még többet megtudni a játékról, olvass tovább!
FAR CRY 3: RÉSZLETES ISMERTETŐ
A Far Cry sorozat története jelenleg megérne egy misét (olyannyira, hogy lentebb mi is részletesen foglalkozunk vele), mindenesetre előljáróban annyit mondhatunk, hogy a Crytek, majd a későbbi jogtulajdonos, az Ubisoft mindent megtettek annak érdekében, hogy a széria valóban a legnagyobbak közé kerüljön az újabb és újabb részekkel. Bár a játékosok közül sokan máig játszanak ezekkel a játékokkal, azért a Call of Duty és a hasonló, nagy nevű sorozatok népszerűsége - eddig - alaposan meghaladta a Far Cry-ét. Ha valami képes megtörni ezt az átkot, akkor az a Far Cry 3, ami mögött komoly fejlesztőcsapat, erőteljes víziók, és hatalmas szabadság áll: nem véletlen tehát, hogy annyian várják a szoftver őszi megjelenését.

A Far Cry 3 egy trópusi szigeten játszódik majd, ahogy a nagy elődök - a második rész szavannájától tehát most búcsút vehetünk, bár a hőség a jelek szerint megmaradt. A Far Cry 3 négy különböző Ubisoft Stúdió közreműködésével formálódik - a vezetés a veterán Ubisoft Montreal-é, de besegít még három másik stúdió is, főleg a grafika és a tartalomszolgáltatás frontján. Ez a sok fejlesztő nem egy apró játékon dolgozik: a Far Cry 3 méreteit tekintve masszívra sikerült, hiszen a játék az előzményhez képest tízszer akkora területen játszódik majd. Az tehát már most biztos, hogy a fergeteges méretek és a nagy szabadság erre az epizódra is jellemző lesz majd. A masszív méretek mellé egy kellően izgalmas sztorira van szükség: a Far Cry 3 főhőse, Jason Brody egy trópusi szigeten ragad barátnőjével, majd az elszakadásuk után éveket töltenek el a szigeten. Brody célja természetesen a szigetről való szabadulás lesz, és a barátnője felkutatása: ehhez a legelvetemültebb gazemberek hordáin kell átgázolnunk magunkat, és persze lesz majd, amikor küldetéseket kell elvállalnunk a legapróbb információ-morzsákért. A Far Cry 3 természetesen továbbra is egy belsőnézetes lövöldözős játék maradt, tehát fegyverek széles választéka, fedezékhasználat és egy kifejezetten jól szuperáló fizikai engine gondoskodik majd arról, hogy a tűzharcok során kellően jól szórakozzunk (... és hogy néha tényleg úgy érezzük majd magunkat, mintha esélytelen lenne a szigetről való menekülés).


A Far Cry 3 ambíciózus fejlesztés: a történettel a készítők egy korábban ritkán látott átalakulást szeretnének majd bemutatni. Jason először ártatlanként, hétköznapi emberként viselkedik, a szigeten töltött idő azonban alaposan megváltoztatja, és egy olyan sötét oldalt hoz elő belőle, aminek létezéséről maga sem tudott. Hol a határ az igazságszolgáltatás és az őrület között? Mit tennél meg annak érdekében, hogy kijuss ebből a pokolból? A Far Cry 3 nem fél feltenni ezeket a kérdéseket - az persze már a játékosokon múlik majd, hogy hajlandóak-e ezen elgondolkozni, vagy csak a látványos akcióra koncentrálnak majd. A hihetetlen élmény elérése érdekében a fejlesztők rengeteg energiát fektettek abba, hogy a trópusi sziget valóban élethűnek hasson: a levelek és a növényzet mozgása, a hanghatások, a fény-árnyék hatások mind-mind a helyükön vannak a maximális élmény elérése érdekében. Kissé meglepő módon a játékban lévő grafikus motornak köszönhető mindez: a konzolok és pécék képességeit maximálisan kihasználó CRYEngine 3 a Crytek fejlesztése - a Crytek pedig eredetileg az első Far Cry-jal prezentálta a grafikus motor elődjét - a kör tehát most ismét bezárult.

Természetesen nem csak a sztori és a látványvilág miatt lesz érdemes figyelni a játékra, hanem a játékmenet miatt is: a széles fegyverválaszték és fedezékek kihasználása mellett nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztők a lopakodás megvalósítására is. Lehetőségünk lesz komplett eseményeket előre megtervezni, lineárisan kialakítani útvonalunkat, ahol a csendes gyilkolás eszközeivel egytől-egyig hatástalaníthatjuk ellenfeleinket. Erre gyakran szükségünk is lesz majd, hiszen legyünk akármennyire is jó harcosok, a számbeli fölény mindig a másik oldalon áll majd.
Far Cry 3 PS3
A FAR CRY 3 MULTIPLAYER JÁTÉKMÓDJA
A mai elvárásoknak megfelelően a Far Cry 3 is tartalmaz egy igen masszív, alaposan átgondolt többjátékos üzemmódot is. A játékban csapatokra osztott harcokba ugorhatunk be Xbox Live Arcade, PSN vagy épp PC-s online felületünkön keresztül, és a meccsekben elért teljesítményünknek köszönhetően egyre jobb és jobb fegyverekhez, képességekhez férhetünk hozzá. A rendszer lényegében a csapatmunkára és az objektívák teljesítésére épít: egy zászlófoglalás, vagy egy-egy objektíva megvédése mindig többet ér majd, mint a céltalan lövöldözés - így a taktikás játékosok viszonylag gyorsan erőteljesebb fegyvereket vásárolhatnak majd. Természetesen a halálokat követően újra az adott csapat kezdőpozícióján találhatjuk magunkat, ahonnan aztán újra visszatérhetünk a csata kellős közepébe.

Egy fundamentális különbség azért akad a Far Cry 3 multiplayer és single player módja között: ez pedig az, hogy a többjátékos módban nincs lehetőségünk átélni azt a hatalmas szabadságot, amit az egyjátékos mód kínál majd. Ha tehát a felfedezés és a szabadban való kötetlen mozgás fontosabb, mint a céltudatos lövöldözés, akkor érdemes lesz a sztori móddal kezdeni a kalandot, és csak akkor elindulni a multiplayer meccsek vérrel és verejtékkel kikövezett útján, ha már eléggé kiismertük a játék harcrendszerét és fegyvereit.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére